19.12.2022
Andra, Carla's Dreams, Zdob si Zdub, Orchestra Fratilor Advahov - show de zile mari la Palatul National. Vezi cum a avut loc cel mai asteptat concert de muzica populara din ultimii 2 ani, „Noroc Fest” - VIDEO

A fost feerie la Palatul National. Scantei au sarit din opinci, din viori si tambal pentru ca cele mai bune voci, dar si instrumentisti s-au adunat pe scena pentru un concert de muzica populara asa cum rar mai vezi. De toate s-a ocupat Orchestra Fratilor Advahov care a avut alaturi solisti mari precum Zinaida Julea, Andra, Adriana Ochisanu sau Igor Cuciuc. Nu s-a trecut fara momente absolut speciale cum ar fi „Trenuletul” sau aparitia Carla's Dreams alaturi de Fratii Advahov. Vezi cum a fost atmofera la spectacol in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cei mai mari interpreti de muzica populara au urcat pe scena, oferind momente senzationale. Totusi, surpriza serii a fost aparitia Carla's Dreams alaturi de Orchestra Fratilor Advahov.

Nu puteau sa lipseasca nici baietii de la Zdob si Zdub, care impreuna cu fratii Advahov au dus Trenuletul prin toata Europa anul acesta.

Un moment spectaculos l-a avut indragita interpreta de peste Prut, Andra. Artista a cantat cateva piese de muzica populara, iar publicul a ramas incantat.

O seara calduroasa si placuta alaturi de „Azart”. Echipa retelei de magazine a organizat un eveniment altfel, unde toti invitatii au purtat pulovere cu tematica de Craciun: „Vrem sa fie sarbatoare” - VIDEO

Toata seara a fost pregatita minutios de fratii Advahov, care au asteptat mult evenimentul. „Ne-am straduit sa fie toate genurile muzicale pe care le avem noi in tara, cu cei mai mari artisti, cu cei mai mari instrumentisti. Cei din sala au ascultat adevaratul folclor, jazz, rock, pop si tot ce este mai frumos.”, a mentionat instrumentistul Vasile Advahov.

Rand pe rand, cei mai talentati si carismatici interpreti de muzica populara au zguduit scena, spre deliciul publicului. „Chiar daca afara este frig, la noi in suflet este cald. Am vazut ca publicul este foarte primitor.”, a spus interpretul Gabriel Dumitru.

Artistul Gabriel Nebunu a povestit si cum a fost atmosfera in culise: „Atmosfera este bestiala. Se vede ca nu ne-am vazut de mult timp cu prietenii nostri de peste Prut. Ne bucuram sa ne vedem in primul rand, sa ne atingem unul ce altul. Sa vedem ca suntem sanatosi. Bravo organizatorilor.”

Reconstructia optima a arcadei dentare! Daca te confrunti cu pierdere totala sau partiala a dintilor, afla de la chirurgul dento-alveolar, Stanislav Eni si medicul protezist, Oleg Tudos despre avantajele sistemului de implant dentar all on 4 - VIDEO

„Acest concert grandios a fost asteptat ca si Pastele, ca si Craciunul pentru interpretii de muzica populara. Aici se aduna cele mai frumoase melodii, cei mai indragiti interpreti.”, a recunoscut Igor Cuciuc.

Aplauzele nu au incetat sa se auda pe tot parcursul concertului, in special cand in scena a aparut indragita interpreta Zinaida Julea.

Biletele pentru concert s-au vandut in timp record, semn ca publicul era dornic sa vada artistii preferati. „Am venit sa ascultam muzica populara, a noastra, romaneasca.”, a spus un spectator.

Articole din aceeasi categorie