01.09.2022
Dupa o nunta ca in povesti, a urmat o zeama in stil traditional! Diana Stoica si sotul sau s-au distrat de minune alaturi de invitatii lor, pana in zori: „Cu siguranta nu va fi mai trist decat la nunta” - VIDEO

In urma cu 3 luni, Diana Stoica impreuna cu sotul sau s-au cununat, iar recent acestia au jucat si o nunta la care au fost invitate cele mai apropiate persoane din viata celor doi, multi artisti din Republica Moldova si multe vedete. Si dupa nunta, traditional, urmeaza zeama, pe care artista si sotul sau au ales sa o organizeze pe malul raului Nistru. 

Pe pagina sa de Instagram, Diana Stoica a mentionat ca merg la zeama, in sat. Artista a afirmat ca a organizat ceva foarte frumos, in stil traditional. „Cu siguranta nu va fi mai trist decat la nunta, ba din contra, cred ca va fi inca mai superb”, a spus interpreta si a adaugat: „Dar atunci cand faci cu dragoste totul trece tare bine”.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

Pentru zeama, Diana a optat pentru o tinuta mai lejera. Artista a imbracat o rochie mini, in nuanta roz si o pereche de sandale comode. Sotul sau era imbracat intr-o camasa in linii alb-albastru si o pereche de blugi intr-o nuanta deschisa. 

Zeama a fost organizata intr-un hambar, in stil traditional, cu covoare pe pereti. Locatia a fost decorata cu baloane si flori. Mancarea, de asemenea, era traditionala. „Un stil traditional, vechi”, a mentionat interpreta. 

Dupa ce au mancat toti zeama mult asteptata, au inceput dansurile si veselia. 

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Sarbatoarea a durat pana in zori, iar la miez de noapte, mirii impreuna cu invitatii sai au decis sa mearga cu caruta prin sat.

Diana Stoica - nunta ca in povesti! Vezi locatia de vis unde a avut loc marele eveniment, dar si ce vedete au fost prezente - VIDEO

Se pare ca aceasta sarbatoare, mirii o vor tine minte pentru toata viata inainte. 

Diana Stoica este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta s-a facut cunoscuta in 2018 dupa ce a lansat melodia „Muzica rasuna”.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie