13.07.2023
Dupa neasteptata veste a divortului, Ricky Martin se distreaza in vacanta la Monaco - VIDEO

Recent, artistul si-a surprins fanii cu vestea-bomba! Avea sa divorteze de Jwan Josef, barbatul cu care este casatorit de sase ani. Insa nu sta sa planga in batista, ci a plecat in vacanta la Monaco. Iata cum a fost surprins!

Ricky Martin petrece timp de calitate cu fiii sai, intrucat familia lui se confrunta cu unele schimbari. In ultima saptamana, cantaretul a dezvaluit ca el si sotul sau de sase ani, Jwan Josef, vor divorta.

Recent, artistul a distribuit un videoclip cu el insusi in Monaco, insotit de fiii sai mai mari, Matteo si Valentino. Ricky Martin este singurul parinte al gemenilor ajunsi acum la 14 ani. Portoricanul in varsta de 51 de ani are doi copii si cu Jwan Josef, iar custodia acestora va fi impartita.

Clipul estival incarcat de Ricky Martin pe contul sau de socializare ii arata pe cei trei simtindu-se minunat pe un iaht, la Monaco. Cu mare, soare si muzica, situatia pare perfecta.

Ricky Martin arata senzational, afisand un fizic de invidiat si un abdomen pe care se ”citesc” multe ore petrecute la antrenamentele de fitness.

Artistul a scris in descrierea clipului: „Timp de calitate cu copiii mei, inaintea concertului de diseara”.

Emotionant! Cum i-a salvat o fetita de 6 ani de doua ori viata mamei sale - FOTO

Cantaretul portorican mai are un baiat si o fata, impreuna cu viitorul fost sot: Lucia, de 4 ani, si Renn, de 3 ani. Revista People relateaza ca Ricky Martin a cerut divortul de artistul siriano-suedez in varsta de 38 de ani si doreste custodia comuna a copiilor sai mai mici. Potrivit surselor, se arata ca artistul i-ar plati pensie alimentara sotului Jwan Yosef.

Incredibil cum arata inelul de logodna de 600 mii de euro al Georginei Rodriguez! E din aur, incrustat cu diamante - FOTO

Cei doi au inaintat public prin revista People o declaratie comuna in care-si anunta despartirea, in urma cu cateva zile, mentionand ca vor ramane in relatii amicale si-si vor creste copiii impreuna. Intr-un comunicat plin de emotie, perechea a dezvaluit ca au de gand sa-si incheie relatia in cel mai amicabil mod cu putinta. Ricky Martin si Jwan Yosef au accentuat aspectele legate de iubire si respect reciproc.

Articole din aceeasi categorie