12.12.2022
Dupa mult timp, Uma Thurman a aparut in public alaturi de fiica ei. Vezi ce tinute au ales sa poarte - FOTO

Uma Thurman apare foarte rar la evenimentele sociale, insa cand totusi o face, aceasta capteaza toata atentia fotografilor si a presei asupra sa.

Recent, actrita a aparut la premiera unui show de la Broadway „Some Like It Hot”. La eveniment, vedeta a aparut impreuna cu fiica sa, Luna, in varsta de 10 ani. 

Pe ultima suta de metri! Gabriella Damir, fotografii adorabile alaturi de sotul ei in ultimul trimestru de sarcina: „Iubirea pluteste in aer” - FOTO

Uma a optat pentru un look laconic, purtand o helanca neagra, un sacou din lana de culoarea asfaltului ud si o fusta midi. Drept accesorii, ea a ales o cura din piele, o bratara aurie si un clutch cu detalii etnice. 

„Divortul parintilor mei a fost acel catalizator”! Anatol Durbala, marturisiri sincere despre decizia pe care au luat-o mama si tatal lui - VIDEO

Uma Karuna Thurman este o actrita si fotomodel american. Uma Thurman a jucat in roluri principale intr-o multime de filme, de la comedii romantice si drame, la filme SF si de actiune. Este cel mai bine cunoscuta pentru filmele sale regizate de Quentin Tarantino. Cele mai cunoscute filme ale sale includ Dangerous Liaisons (1988), Pulp Fiction (1994), Gattaca (1997) si cele doua filme Kill Bill (2003–04). In 2013 a jucat in filmul lui Lars von Trier, Nymphomaniac.

Articole din aceeasi categorie