12.12.2022
„Divortul parintilor mei a fost acel catalizator”! Anatol Durbala, marturisiri sincere despre decizia pe care au luat-o mama si tatal lui - VIDEO

Recent, cunoscutul actor de la noi, Anatol Durbala a fost invitat in cadrul podcastului „Sincer cu tine” moderat de Zina Bivol.

In cadrul interviului, el a vorbit despre educatia pe care le-o ofera copiilor sai Cassandra si Dragomir, despre cat de mult ii influenteaza viata rolurile pe care le-a jucat, dar si despre divortul parintilor sai.

In cadrul mai multor interviuri, Anatol a mentionat faptul ca cel mai important moment din viata sa a fost divortul parintilor lui. „Poate am exagerat spunand „Cel mai important”, dar este unul dintre cele mai importante. Daca o buna parte a vietii mele am considerat divortul parintilor mei un moment nefast, peste o vreme eu mi-am schimbat parerea. Eu am inteles ca divortul parintilor mei a fost acel catalizator. El oricum nu este firesc deoarece firesc este sa ai tata, dar in cazul meu, in soarta mea, acest caz nefast in consecinta a fost asa un sut in fund ca eu am zburat inainte kilometri.”, a recunoscut actorul.

Durbala a recunoscut ca bunica sa a fost una dintre persoanele ce l-au iubit cu adevarat. Totodata, acesta a locuit la ea in perioada cand parintii sai erau pe cale de a divorta. „Locuiam la bunica pentru ca parintii erau in divort, casa inca nu era impartita, era frig.”

Despre tatal sau, Anatol a spus: „Eu il consider tata. Il respect si am inceput chiar un pic sa il inteleg. Asa i-a fost caracterul, asa i-a fost firea si eu multe am luat de la el, inclusiv mandria. Nu pot sa spun ca mama este alba si tata negru, pur si simplu asa a fost viata. Sa nu vorbesti atatea ani cu copii tai este drastic, dar trebuie sa ai si caracter pentru asta.”

Priveste interviul integral mai jos:

Anatol Durbala este un actor, regizor si profesor universitar din Republica Moldova. Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Articole din aceeasi categorie