12.12.2022
Pe ultima suta de metri! Gabriella Damir, fotografii adorabile alaturi de sotul ei in ultimul trimestru de sarcina: „Iubirea pluteste in aer” - FOTO

Cu mai bine de 3 luni in urma, chiar in ziua nuntii lor, Gabriella Damir si sotul sau, Roman Burlaca, au anuntat ca vor deveni pentru prima data parinti.

Acum viitoare mamica mai are putin de asteptat pana isi va tine in brate copilasul. Recent, pe pagina sa de Instagram Gabriella a publicat mai multe fotografii in care il imbratiseaza pe Roman.

Sa fii Mos Craciun e simplu! Cum poti face o familie fericita in ajun de sarbatori, afla de la coordonatoarea proiectului, Iustina Rotaru: „In fiecare plic se afla istoria fiecarei familii cu care lucram si o lista de produse de care ar avea nevoie” - VIDEO

„Mom & dad”, in traducere „Mama si tata”, a scris Damir in descrierea imaginilor.

In scurt timp fotografiile au adunat peste 10 mii de aprecieri din partea internautilor. De asemenea, cativa urmaritori fideli de-ai Gabriellei au lasat si cateva mesaje in sectiunea de comentarii.

„Preferatii mei.”, „Superbi!”, „Fiti sanatosi si fericiti.”, „Iubirea pluteste in aer. Se simte energia voastra, felicitari.”, sunt doar cateva dintre mesaje publicate in mediul online.

Este pentru prima data cand un model din Moldova s-a clasat pe prima pozitie in cadrul unui concurs international! Afla ce l-a ajutat pe Adrian Lefter sa obtina titlul de Mister Planet 2022- VIDEO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie