02.09.2022
Ozzy Osbourne sufera de Parkinson! Cum se descurca artistul cu aceasta boala

In urma cu doi ani, a devenit cunoscut faptul ca interpretul de muzica rock Ozzy Osbourne suferea de Parkinson, o boala care afecteaza celulele neuronale ale creierului. Despre diagnosticul rockerului a anuntat sotia acestuia, Sharon, in mediul online.

Tratamentul cantaretului a fost amanat din cauza pandemiei de Covid-19. Cu toate acestea, Ozzy a reusit sa se opereze recent. Osborne nu are complicatii in urma operatiei, dar este nevoit sa se deplaseaza cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Recent, pentru prima data dupa operatie, vedeta rock a decis sa impartaseasca reporterilor cum se simte.

Ozzy Osbourne a vorbit cu jurnalistii de la The Observer despre cum traieste cu boala Parkinson. „Simt ca imi ridic picioarele, dar acestea nu se misca. Simt ca si cum as merge in cizme de plumb.”, a recunoscut Ozzy. El a mai spus ca ia in mod continuu antidepresive.

Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile si regizorul Lars Von Trier a fost diagnosticat si el cu boala Parkinson.

Ozzy Osbourne este un cantaret de heavy metal, compozitor, actor si cantautor englez. A fost vocalistul si fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath.

Nunta rupta dintr-un basm, la castelul familiei Stati! Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. Momentul in care mireasa este condusa spre altar de catre tatal ei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie