08.11.2021
Dupa ce a trecut prin cel mai greu test al vietii, Irina Grabazei - mama lui Robert care a invins o boala crunta, are mare succes in activitatea ei de suflet: „E important ca la o nunta mirii sa fie liberi, sa nu incerce sa ii multumeasca pe toti” - VIDEO

Irina Grabazei a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta. Aceasta a povestit despre realizarea fotografiilor de nunta si a sesiunilor foto.

Irina Grabazei, este fotografa care opreste timpul in loc si ajuta oamenii sa pastreze amintirea celor mai frumoase momente. 

Ea povesteste ca se bucura nespus ca oamenii rezoneaza cu ea si se regasesc in ceea ce face.

Jennifer Lopez si Ben Affleck, sarutari romantice de despartire. Actorul a condus-o cu tristete pe vedeta si parca voia sa nu-i mai dea drumul

In cadrul editiei, femeia a povestit despre faptul ca autenticitatea este foarte importanta in realizarea unei fotosesii. „Decorul conteaza mai putin, conteaza ce stii tu sa faci cu el.” a mentionat ea.

Ea a spus ca impreuna cu echipa munceste mai mult in Romania, si chiar in afara ei.

Adele s-a logodit? A aparut cu un inel pe mana stanga

Nuntile nu mai sunt ca altadata, considera fotografa: „Noi avem clienti foarte diferiti. Avem nunti pe plaja, in care mireasa sta pe nisip si se bronzeaza, dar avem si nunti foarte organizate, cu drone si lucruri marunte la minut, de aceea cea mai importanta ramane a fi autenticitatea. E important ca la o nunta mirii sa fie liberi, sa nu incerce sa ii multumeasca pe toti, dar sa savureze ei ziua lor speciala.

O noapte in apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”. Locuinta poate fi inchiriata - FOTO

La serviciile Irinei Grabazei au apelat chiar oamenii de arta si cantareti precum Liviu Teodorescu sau fiul fostului premier roman - Adrian Nastase, care au ramas impresionati de lucrarile realizate de echipa Irinei.

Ea subliniaza ca e important sa investesti intr-o tehnica buna, dar asta nu e suficient.

Femeia spune ca urmeaza sa realizeze o sesiune foto de Craciun. „In mai putin de o ora au fost ocupate toate locurile pentru sesiunea foto de Craciun. Eu ma asteptam sa se intample asta cumva, ins nu atat de repede.” 

Ea a povestit si despre fiul sau, Robert, care recent a implinit doi ani si urmeaza sa mearga la gradinita.

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul a avut nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care a costat peste 2 milioane de dolari, suma de care ea a facut rost mobilizand un numar mare de oameni.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie