08.11.2021
O noapte in apartamentul personajului Carrie Bradshaw din „Sex and the City”. Locuinta poate fi inchiriata - FOTO

Apartamentul recreat al personajului principal din serialul „Totul despre sex/ Sex and the City”, Carrie Bradshaw, poate fi inchiriat cu 23 de dolari pe noapte prin Airbnb, a anuntat compania.

Gazda este nimeni alta decat actrita Sarah Jessica Parker, care si-a reluat emblematicul rol in „And Just Like That”, cu zece episoade, care va fi lansat in decembrie de HBO.

Will Smith, despre patru luni de „sex spectaculos": „Urma sa o satisfac sexual pe aceasta femeie sau sa mor incercand asta!”

In serialul din anii 1990, Carrie platea pentru apartamentul cu un dormitor din Upper East Side o chirie de 700 de dolari pe luna.

Apartamentul listat de Airbnb poate fi inchiriat pentru o singura noapte - 12/ 13 noiembrie, iar rezervarile pot fi facute incepand cu 8 noiembrie.

„Personajul Carrie Bradshaw este apropiat si drag mie, iar sa revizitez lumea ei pentru continuarea povestii «Sex and the City» a fost o bucurie. Sunt incantata pentru publicul nostru sa experimenteze New York-ul lui Carrie ca niciodata si sa fie in locul ei, realmente, pentru prima data”, a transmis Parker intr-un comunicat, potrivit News.ro.

„Toata lumea spune ca sunt iubita lui!” Mama unui jucator din Liga 1 intoarce toate privirile in tribune: „Au amutit toti!”

Spatiul reacreat de Airbnb include elemente de pe platoul de filmare al serialului, precum dulapul ei generos si telefonul fix.

Oaspetii vor fi intampinati virtual de Parker in stilul scenelor narate la inceputul episoadelor. Cazarea vine la pachet cu un brunch in Chelsea si o sedinta foto cu hainele scumpe ale lui Carrie, inclusiv pantofi Manolo Blahnik.

"Nu e nimeni precum Carrie si nu exista vreun loc asemanator New York City prin ochii ei”, spune Parker in textul Airbnb pentru listare.

Pentru a marca revenirea personajului intr-un nou show, Airbnb a promis sa faca o donatie pentru The Studio Museum, muzeu de arta contemporana din Harlem unde se afla lucrari realizate de artisti de origine africana.

Articole din aceeasi categorie