08.11.2021
Jennifer Lopez si Ben Affleck, sarutari romantice de despartire. Actorul a condus-o cu tristete pe vedeta si parca voia sa nu-i mai dea drumul

Jennifer Lopez si Ben Affleck au oferit un adevarat spectacol pe aeroportul din Los Angeles. Cu greu s-au desprins unul din bratele celuilalt.

Perioada aceasta este un test al rabdarii pentru cele doua vedete. Jennifer Lopez si Ben Affleck trebuie sa se confrunte constant cu acest gen de despartiri si le este foarte greu.

Adrian Tutu canta in duet cu Irina Rimes. Castigatorul de la „Romanii au talent” face furori pe TikTok - VIDEO

Imaginile surprinse de fotografi sunt emotionante, parca rupte dintr-un film. Ei bine, e realitatea lor, condimentata cu perioade de despartire, intrucat diva latino filmeaza in Canada, pentru filmul Netflix ”The Mother”.

Cei doi indragostiti s-au bucurat de mult timp impreuna totusi. Au petrecut Halloween la Miami, au fost de nedespartit in Los Angeles, cantareata fiind vazuta de cateva ori cum a ramas peste noapte la actor si a plecat de dimineata cu asistenta sa. Jennifer s-a prezentat si la birou, caci nu este doar actrita si cantareata, ci si femeie de afaceri.

Adele s-a logodit? A aparut cu un inel pe mana stanga

Insa perioada libera s-a afarsit, iar duminica Ben Affleck a condus-o pe Jennifer la aeroportul din L&A cu inima stransa.

Articole din aceeasi categorie