12.04.2022
Dupa ce a plecat din Rusia multi artisti au vorbit despre ea! Ce crede jurnalistul rus Serghei Sosedov despre Alla Pugacheva: „Ar fi bine sa fie evitata de la un kilometru”

Pentru ca a luat decizia sa plece din tara sa natala odata cu declasarea razboiului in Ucraina, multi artisti au indraznit sa faca in mod deschis declaratii despre Alla Pugacheva.

Conform ziarului rus eg.ru Alla le-a „inchis oxigenul” mai multor vedete din Rusia. Printre ele se numara Lada Dance, Natalya Vetlitskaya si Lika Star.

Potrivit jurnalistului si criticului de muzica Serghei Sosedov, Alla nu si-a tratat niciodata prietenii cu respect, ea considerand ca este superioara celorlalti.

De asemenea Sosedov este sigur ca tot ceea ce are acum Pugacheva se datoreaza casatoriei cu regizorul Alexander Stefanovich. Acesta a ajutat-o pe Alla sa devina intr-atat de populara.

S-a razgandit sa-si mai taie gentile Chanel! Ce va face Victoria Bonya cu celelalte lucruri create de renumita casa de moda

„Pugacheva este asa cu multi. Si nu este treaba in cineva ci in ea insasi. Eu cred ca nu ar trebui sa prieteneasca nimeni cu Pugacheva. Ar fi bine sa fie evitata de la un kilometru. Prietenia cu Alla este imposibila. Dupa cum am putut deduce, ea nu stie sa-si faca prieteni.”, a povestit Sosedov.

Serghei Sosedov este un jurnalist si critic de muzica rus, care a fost judecator la concursurile de muzica televizate.

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie