26.05.2022
Dupa ce a fost deportata in Uzbekistan, Nargiz Zakirova se confrunta cu noi probleme. Pentru ca a condamnat razboiul, artistei i-a fost interzisa intrarea in Rusia pana in 2072 - FOTO

Recent artista a incercat sa se intoarca la Moscova din Uzbekistan, insa nu i s-a permis sa intre in Rusia.

Potrivit noilor informatii, acum cantareata in varsta de 51 de ani nu va putea intra in Rusia pana in anul 2072. Despre acest lucru a comunicat avocatul artistei, Bakhrom Ismailov. El a confirmat, de asemenea, informatia precum ca Nargiz Zakirova, care are cetatenia americana, a trebuit sa se intoarca in Uzbekistan direct de pe aeroportul Domodedovo din Moscova.

Acasa este criticata, iar in Europa adorata! Marina Ovsyannikova a primit un premiu in suma de 60 de mii de euro

„Am primit decizia comform careia Nargiz nu poate intra in Rusia 50 de ani. Aceasta este o interdictie standard pe care o primesc personalitatile publice care condamna operatiunea speciala. Nargiz era pregatita pentru asta. Ea a presupus ca vor fi luate astfel de masuri. In ciuda acestui fapt, Nargiz ramane fidela pozitiei ei civice.”, a declarat avocatul Ismailov intr-un interviu pentru StarHit.

Contrar tuturor zvonurilor, Zakirovei nu a fost deschis niciun dosar penal, deoarece, potrivit activistei pentru drepturile omului, aceasta si-a exprimat doar parerea personala.

WOW! Ionel Manciu a devenit noul concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ce spune artistul despre aceasta experienta

Nargiz Zakirova este o cantareata ruso-uzbeca. A castigat Premiul Gramofonul de Aur trei ani consecutiv: 2015, 2016 si 2017.

Articole din aceeasi categorie