26.05.2022
WOW! Ionel Manciu a devenit noul concertmaestru al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ce spune artistul despre aceasta experienta

Ionel isi va face aparitia in noua functie in acest weekend in timpul concertelor orchestrei din Het Concertgebouw, sub conducerea fostului dirijor sef, Hartmut Haenchen.

„Sunt foarte incantat sa ma alatur Orchestrei Filarmonicii din Tarile de Jos ca primul lor concertmaster. Astept cu nerabdare sa impartasesc muzica frumoasa cu acest grup minunat de oameni. Abia astept sa incep acest nou capitol din viata mea.”, a povestit Ionel Manciu intr-o postare publicata pe pagina sa de Facebook.

Despre noul succes al lui Ionel Manciu a vorbit si cumnata sa, Olga, pe Instagram.

Tatiana Spinu si sotul sau sarbatoresc nunta de piele! Vezi cele mai memorabile momente din ziua casatoriei: „Astazi este despre noi” - FOTO/VIDEO

„Sa spun ca sunt mandra, este sa nu spun nimic. Oamenii nostri sunt o adevarata sursa de inspiratie si un generator de motivare. Ionel este o demonstrare a faptului ca munca asidua  si dedicarea totala aduc roade mereu.”, a mentionat Olga Manciu.

De asemenea, directorul artistic al Orchestrei Filarmonicii din Tarile de Jos, Willem de Bordes a declarat: „Suntem incantati de sosirea lui si asteptam cu nerabdare sa lucram cu el si cu dirijorul sef Lorenzo Viotti pentru a construi pe baza calitatii orchestrei”.

„Noi nu il vrem pe Putin!” La 70 de ani, ucraineanca Katerina Omelicenko si-a luat tatal de 92 de ani si a parcurs sute de kilometri pana la Chisinau, pentru a fi in siguranta: „Din cauza luminii rachetelor, noaptea s-a transformat in zi” INTERVIU

Ionel Manciu s-a nascut in anul 1993. El este un muzician foarte cautat si lucreaza ca concertmaestru invitat cu orchestre si dirijori de renume din intreaga lume.

Articole din aceeasi categorie