26.05.2022
Acasa este criticata, iar in Europa adorata! Marina Ovsyannikova a primit un premiu in suma de 60 de mii de euro

In luna martie, Marina Ovsyannikova a facut un protest, aparand cu un afis provocator in timpul difuzarii programului Vremya, dupa care a fost data in judecata si s-a ales cu o amenda in suma de 30 de mii de ruble. Daca in tara sa natala ea a fost criticata, in Europa, pentru ceea ce a facut, jurnalista a fost premiata. 

Dupa aparitia sa la TV, Ovsyannikova a parasit Rusia. 

Recent, s-a aflat ca Marina a fost premiata cu una dintre cele mai prestigioase premii din Europa. Premiul „Vaclav Havel” se acorda pentru merite in apararea drepturilor omului si este in valoare de 60 de mii de euro. 

Ce spune un regizor ucrainean despre sanctiunile impuse rusilor: „Oamenii trebuie judecati dupa cuvintele lor, faptele lor, dar nu si dupa pasapoartele lor”

Insa publicul rus si chiar si familia sa au reactionat negativ la actul sau. Toti si-au intors spatele la jurnalista, toate rudele si chiar si copiii sai. „Fiul meu mi-a spus ca eu am stricat totul in familia noastra”, a spus Marina. 

Fostul sol al jurnalistei a fost si el uimit de gestul sau. El a dat-o pe Ovsyannikova in judecata, cu toate ca inainte ei aveau relatii de prietenie. 

Tatal Tinei Karol, in varsta de 67 de ani, a mers voluntar sa lupte in prima linie. Cum a reactionat artista: „Imi fac mari griji pentru el...”

„Discutam pe messenger, uneori ne sunam. Insa, dupa protestul meu el a incetat sa mai discute cu mine, si acum eu nici nu inteleg ce doreste el de la mine. Am scris si casa pe copiii mei, ca sa nu mai detin nici un imobil. Eu nu stiu ce doreste el de la mine, sunt in soc”, a spus ea. 

Articole din aceeasi categorie