13.01.2022
Dupa ce a aratat rezultatul final din urma operatiilor plastice si a pierderii considerabile in greutate, make-up artista Goar Avetisyan, este criticata dur: „Nu este nimic mai usor decat sa mergi si sa faci o operatie plastica!” - FOTO

Goar Avetisyan a trecut prin multe momente grele pentru a-si indeplini visul cel mai mare - cel de a slabi. Insa, din cauza noilor sale forme, make-up artista are parte de un val mare de hate pe retelele sociale - fanii sai din trecut, nu sunt multumiti de astfel de schimbari radicale ale vedetei. 

Sa fim sinceri: oamenii slabi si frumosi sunt invidiati mai mereu. Mai ales daca inainte ei nu erau atat de frumosi si nu aveau o figura ideala. In prezent, Goar a devenit cea mai buna versiune a sa, fapt care pe altii ii deranjeaza, deoarece acest lucru necesita o tarie de caracter extraordinara si multe investitii financiare, ceea ce nu multi isi pemit. 

Goar, insa, a avut norocul sa aiba totul deodata: nervi de fier, pentru a se tine sub control si pentru a pierde intensiv din greutatea sa si multi bani, pentru a corecta locurile pe care nu le poti corecta cu un regim alimentar sanatos.

Vedeta spune ca a fost intotdeauna inclinata spre a fi mai voluminoasa. De asemenea, ea adora sa gateasca gustos, ceea ce tot o stopa mereu in indeplinirea visului sau. Totusi, ea mereu incerca din toate puterile sa piarda din greutate, insa, in urma dietelor, kilogramele reveneau la loc. Si inca mai multe decat erau inainte de a tine dieta. 

Megan Fox - ceruta in casatorie de catre iubitul sau Machine Gun Kelly, intr-un mod socant. Cei doi si-au baut sangele unul altuia - VIDEO

In anul 2020, Goar Avetisyan, in varsta de 27 de ani, a devenit mama pentru prima data si se pare ca acest lucru a si impins-o la inceputul tuturor schimbarilor. 

Tragedie in showbizul rusesc! A murit un cunoscut prezentator TV. Cum s-a intamplat totul

La inceput, make-up artista a slabit extrem de mult si, conform marturisirilor personale, pentru prima data in viata ei a cantarit atat de putin. Dar, din pacate, acest lucru nu i-a oferit satisfactia asteptata, deoarece pierderea in greutate este urmata de vergeturi si piele lasata in jos. 

Anume atunci Avetisyan a efectuat primul complex de operatii de slabire - liposuctie, lifting la sani si alte parti ale corpului. Schimbarile dramatice in aspectul sau i-a surprins foarte mult pe urmaritorii sai. Insa, acesta a fost doar inceputul. 

Desigur, dupa toate schimbarile, Goar a avut parte de mult hate. Cu o atentie sporita, ei au inceput sa monitorizeze modul in care vedeta isi revenea dupa operatie, daca reusea sa slabeasca inapoi si sa-si schimbe obiceiurile alimentare. Fiecare greseala a sa a fost discutata cu mare interes in publicurile anti-fan, dar, se pare ca acest lucru nu a facut decat sa o motiveze mai mult pe artista make-up. 

Anul 2021 a devenit si mai dificil pentru Goar in ceea ce priveste pierderea in greutate decat precedentul an. Cu doar patru luni inainte de operatie, vedeta a slabit cu peste 20 de kilograme, ceea ce i-a facut si mai dificila recuperarea dupa o noua operatie plastica. 

Durere severa, umflaturi ale corpului care i-a adus mai mult de 10 kilograme inapoi, restrictii si multe cicatrici noi - Avetisyan a suportat cu un mare curaj un nou set de operatii, desi recunoaste ca inca nu a corectat totul. Desigur, este extrem de fericita cand se priveste in oglinda, dar mai sunt cateva detalii pe care ea ar vrea sa le inlature.

Madonna si-a desfacut picioarele in fata camerei pentru a arata o vanataie. „M-a batut viata” - FOTO

Chirurgului plastician este mandru de transformarea celebritatii. El, in tot acest timp, a fost responsabil pentru „imbunatatirea” corpului ei. 

„Cat timp va dura toata aceasta frumusete? Este important sa faci sport, sa mananci corect.”

„Nu este nimic mai usor decat sa mergi si sa faci o operatie plastica!”

„Picioarele asa si nu le-ai corectat! Si fesele tale sunt foarte patrate.”

„De ce te filmezi un mereu imbracata? Arata cum este cu adevarat corpul tau! Probabil ca nu mai exista nicio particica vie pe corpul tau!” - scriu haterii pe retelele de socializare.

Exista si o alta categorie de hateri. Oamenilor nu le place ca blogul vedetei a devenit mai mult despre transformarea sa, decat despre ceea ce posta ea inainte (machiaj, mancare,etc).„Ne-am abonat la tine pentru a invata cum sa ne machiem. Aceste fotografii eterne in care te lauzi in costume de baie sunt deja obositoare!”

Este, insa, banuiala ca autorii comentariilor critice, precum si numarul lor in continua crestere, nu fac decat sa o incurajeze pe Goar. Totusi, ea are si un numar mare de sustinatori, care sunt sincer fericiti pentru succesele vedetei.

Regina Instagramului! Kylie Jenner a devenit prima femeie din lume care a ajuns la 300 de milioane de urmaritori

Articole din aceeasi categorie