13.01.2022
Megan Fox - ceruta in casatorie de catre iubitul sau Machine Gun Kelly, intr-un mod socant. Cei doi si-au baut sangele unul altuia - VIDEO

Megan Fox si Colson Baker (Machine Gun Kelly) s-au logodit. Colson i-a facut cerere in casatorie pe 11 ianuarie, insa au anuntat public vestea cea buna abia acum 10 ore, pe Instagram.

Inelul de logodna este personalizat si contine in sine un simbol. Combina un diamant si un smarald (pietrele sunt talismanele lui Colson si Megan), forma pietrelor seamana cu o inima si simbolizeaza contopirea a doua suflete. Megan si Colson, vorbind despre relatia lor, au mentionat de mai multe ori ca relatia lor este una spirituala. 

Dupa cererea in casatorie (Colson a ingenuncheat in fata iubitei sale), cei doi si-au baut sangele unul altuia. Despre acest lucru, Fox a postat pe pagina sa de Instagram. Astfel de ritualuri au mai avut loc in viata lor. De exemplu, anul trecut, Baker a dezvaluit ca poarta un talisman care contine o picatura din sangele iubitei sale. 

Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Mauritius! Bloggerita Tatiana Koberidze a povestit despre experienta sa: „Mauritius este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali” - FOTO

„In iulie 2020, stateam sub acelasi copac si cerea magie. Nu observam durerea, cu care ne confruntam ambii intro perioada atat de scurta si complicata. Nu suntem constienti de sacrificiile necesare intr-o relatie, dar suntem intoxicati de iubire. Si de karma. Cumva, un an si jumatate mai tarziu, dupa ce am trecut impreuna prin iad, dupa ce am ras mai mult decat credeam ca e posibil, m-a cerut de nevasta”, a scris Megan.

Fox mentiona adesea despre faptul ca intalnirea ei cu Colson a fost karmica, iar relatia lor a fost speciala.

„Se pare ca ar trebui sa fie o lumina, spre care noi mergem impreuna. Este vorba despre extaz si agonie. Nu vreau ca oamenii sa creada ca totul este perfect intre noi. Nu spun tot, pentru ca este o poveste foarte intunecata”, a spus ea intr-un interviu.

Regina Instagramului! Kylie Jenner a devenit prima femeie din lume care a ajuns la 300 de milioane de urmaritori

Cei doi au fost felicitati nu doar de urmaritori si fani, ci si de prietenii celebri. Si Kim Kadashian le-a urat fericire, cele doua familii avand o prietenie stransa intre ei. 

Calvarul unei cantarete de 32 de ani din Marea Britanie, care a ramas paralizata si fara voce, dupa ce si-a intins gatul care era intepenit de dimineata: „Imediat ce m-am trezit, am simtit durerea, imi tiuiau urechile” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie