13.01.2022
Tragedie in showbizul rusesc! A murit un cunoscut prezentator TV. Cum s-a intamplat totul

Jurnalistul din Rusia Mihail Zelenskii in varsta de 46 de ani, se afla in vacanta in Republica Dominicana, iar acolo a suferit un accident cardiovascular si a murit.

Anul 2022 a inceput cu o veste trista. Talentatul prezentator TV, tatal a doi copii si un barbat cu scopuri marete a murit la 46 de ani.

Tragedia a avut loc in timpul unei vacante din Republica Dominicana, unde se afla alaturi de familia sa.

Katy Rain - prima interpreta care a anuntat oficial ca va participa la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2022”, cu piesa „LELE” - FOTO/VIDEO

In timpul vacantei, gazda talkshow-ului "Прямой эфир" a inceput sa se planga de hipertensiune arteriala, iar ulterior Zelenskii a fost internat intr-un spital local, dar medicii nu l-au putut salva.

Jurnalistul a lucrat la postul de televiziune "Rusia 24", a condus "Vesti-Moscova", a fost prima gazda a talk-show-ului "Live Broadcast" de pe canalul "Rusia", iar in ultimii ani a fost prezentator la postul de televiziune "Rusia-Cultura".

Regina Instagramului! Kylie Jenner a devenit prima femeie din lume care a ajuns la 300 de milioane de urmaritori

Arata ca doua surori, dar sunt de fapt mama si fiica! O bloggerita a socat internetul cu aspectul ideal al mamei sale de 60 de ani - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie