16.08.2022
Madonna si-a sarbatorit fiul, care a implinit 22 de ani: ”Ca de la un Leu la altul...” Azi diva face 64 de ani

Rocco Ritchie a implinit 22 de ani, ocazie pe care mama lui nu a ratat-o si l-a sarbatorit cu mare fast.

Fiul pe care il are cantareata cu regizorul britanic Guy Ritchie a devenit un barbat in toata regula, care desi locuieste in Marea Britanie, face tot posibilul sa se intalneasca foarte des cu celebra sa mama.

7 rocco ritchie3 jpg jpeg

Tanarul este si el, la randul sau, un artist, care a cochetat inclusiv cu modelingul. Rocco este reprezentat de o galerie de arta din Londra sub pseudonimul Rhed si a inceput deja sa vanda picturi care au preturi ce ajung pana la 24.000 de lire, potrivit pagesix.com.

„Rhed este un tanar artist in ascensiune al carui background cultural este divers si neconventional”, este descris Rocco pe pagina dedicata lui de pe site-ul galeriei de arta Tanya Baxter Contemporary.

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

In anul 2016, Rocco a decis ca vrea sa locuiasca cu tatal sau in Londra, desi instanta ii acordase custodia Madonnei. La acea vreme, acesta ar fi declarat ca mama sa este obsedata de control si ca nu ii ofera cu adevarat atentia de care el are nevoie, potrivit tmz.com.

Madonna si Guy Ritchie au fost casatoriti timp de opt ani, in perioada 2000 - 2008.

Intre timp, relatia mama – fiu s-a imbunatatit considerabil, iar motivul pentru care au avut disensiuni in trecut poate fi chiar descrierea facuta de Madonna: ”De la un Leu la altul.” Amandoi nascuti in acest semn zodiacal, doua persoane ambitioase, este greu ca doi Lei sa straluceasca impreuna.

Si Lourdes Leon a avut partea sa de neintelegeri cu mama, pe care a acuzat-o ca ar fi ”obsedata de control.”

Artista implineste chiar azi 64 de ani, la cateva zile de la aniversarea fiului sau. Madonna a organizat o petrecere foarte draguta, in aer liber, unde Rocco a fost in centrul atentiei.

Lidia Isac a devenit mama pentru a doua oara! Interpreta a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa nou-nascuta: „Bine ai venit in familia noastra” - FOTO

Madonna a imbracat o rochie foarte cuminte, avand in vedere stilul cu care ne-a obisnuit in ultimul timp. Rochia mulata i-a flatat silueta si este vizibil faptul ca si-a adus imbunatatiri in zona fesierilor, caci Madonna are acum un posterior care o poate face invidioasa pe Kim Kardashian.

Articole din aceeasi categorie