01.12.2022
Dumitru Roman si Ion Coseru - un battle plin de glume si umor! Urmareste emisiunea Gusturile se Discuta pentru a afla cine a castigat tigaia de aceasta data - VIDEO

O editie plina de umor ne asteapta la Gusturile se Discuta. Protagonistii peliculei Carbon vor fi la bucatarie. Mai multe detalii vezi in transmisiunea live direct din platoul gusturilor, pentru O Seara Perfecta. 

„Da, Anisoara, salut, sa aveti o seara perfecta in continuare. Suntem la Gusturile se Discuta, eu Dumitru Rotaru si Ion Melnic suntem aici. Invitatii nostri Dumitru Roman si Ion Coseru au pregatit cate o prepelita cu legume la cuptor. Am mancat, deja ne-am saturat, vedeti dupa burtica mea ca nu mai incap in rochie”, a glumit Dumitru Roman, actor. 

Cat de mult s-a schimbat viata ei dupa aparitia fiului sau: Natalia Gordienko a facut dezvaluiri sincere si emotionante: „Cea mai mare fericire sunt copiii si mai vreau” - VIDEO

„Stati un pic, da ce se intampla aici?”, a aparut nedumerita Dianna Rotaru. „Intamplator sau nu, alaturi de mine astazi este hulk, de fapt asa mi-a placut sa-i zic, pentru ca chiar seamana, te uiti numai verde nu-i”, a glumit prezentatoare. 

„Astazi a fost un adevarat battle. Avem prepelite fara usturoi si umplute cu unt si cu usturoi. Cine va castiga o sa ne spuna Petru Chicu, dar trebuie sa urmariti Gusturile se Discuta pentru a afla”, a afirmat Dianna Rotaru. 

Tatiana Heghea a publicat primele imagini in care i se vede fata fiului ei. Vezi cum arata micutul Tiberiu-Alexander: „Sa facem oficial cunostinta” - FOTO

Ambii invitati sunt protagonistii filmului Carbon, care a devenit foarte cunoscut in ultima perioada. „M-am simtit foarte bine la filmari, a fost o mare placere sa filmam. M-am bucurat ca echipa de productie a fost profesionista, foarte buna. Atunci cand echipa este buna, nu are cum sa apara un produs mai putin bun. Sa dea Dumnezeu lucrurile sa se miste, sa functioneze. Nu neaparat sa filmam Carbon 2, important procesul cinematografic sa capete amploare si sa putem fi vazuti si in continuare”, a mentionat Ion Coseru. 

Articole din aceeasi categorie