03.02.2022
Ducesa de Cambridge, la inaltime! Kate Middleton a fost ridicata in aer de catre echipa de rugby a Angliei

Momente amuzante pentru ducesa de Cambridge. Sotia printului William a fost astazi la inaltime, in timpul unei vizite la Stadionul Twickenham!

Kate s-a distrat copios in timp ce membrii echipei de rugby a Angliei au ridicat-o in aer. Ea s-a pregatit temeinic pentru intalnire si s-a imbracat chiar cu echipamentul oficial al formatiunii sportive.

In dimineata zilei de miercuri, ducesa a mers sa-i vada pe jucatori, antrenori si arbitri. Este celebra pentru dragostea sa pentru sport si pentru faptul ca se implica activ in vizitele oficiale pe care le face.

Kate a preluat patronajul ducelui de Sussex, caci Harry se ocupa de Liga de Rugby, patronaj acordat de insasi regina Elisabeta. Sotia lui William este primul membru regal care primeste un fost patronaj de care se ocupa familia regala de Sussex inainte sa renunte la titlurile regale si sa ia drumul Americii.

Cum sa faci desinestatator detoxifierea garderobei tale! Stilista Korina Ankin iti ofera 5 sfaturi simple de care trebuie sa te conduci: „Este mult mai usor sa observam cinci pulovere negre similare, daca acestea vor fi asezate impreuna” - FOTO

Kate a impartasit cu toata lumea bucuria pe Twitter, notand: ”Sunt incantata sa primesc patronajul echipei de rugby a Angliei”.

Povestea lor de dragoste poate fi scenariul unui film! Tatiana si Ilie Maxian - dezgoliti de secretele relatiei perfecte: „Noi nu ne certam, ne contrazicem uneori, dar apoi zambim si cedam ambii.” INTERVIU - FOTO

Ralph Rimmer, directorul executiv al Ligii de Rugby, a declarat că organizaţia pe care o conduce este onorată, încântată şi îi urează bun venit ducesei.

Articole din aceeasi categorie