22.11.2022
Drew Barrymore, adevarul despre dependeta de alcool: „M-am simtit eliberata de tortura vinovatiei”

Drew Barrymore a vorbit despre cum a fost sa renunte la dependenta de alcool, marturisind ca acest lucru i-a permis sa se simta „eliberata de tortura vinovatiei”.

Actrita, in varsta de 47 de ani, a povestit totul despre dependenta sa de alcool intr-un eseu publicat in revista sa intitulata „Drew”. Aceasta a declarat ca renuntarea la alcool a fost unul dintre cele mai eliberatoare lucruri din viata ei si i-a incurajat pe cititori sa se puna pe ei pe primul lor, afirmand: „Unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care le poti face este sa ucizi dragonii interiori si sa schimbi povestea in care te-ai blocat. Pentru mine, a fost sa nu mai beau”, a declarat Barrymore, adaugand ca renuntarea la dependenta de alcool a ajutat-o sa se elibereze de „tortura vinovatiei”.

Fosta iubita a lui Timati, Alena Shishkova - de nerecunoscut! Chipul modelului a suferit schimbari majore in urma injectarilor cu acid hialuronic - FOTO

Drew Barrymore a povestit initial, intr-un interviu pentru revista People, ca a baut pentru prima data alcool la noua ani, a inceput sa fumeze de la 10 ani si a inceput sa consume cocaina de la 12 ani. Pana la 13 ani a fost de doua ori internata la un spital de dezintoxicare, iar la varsta de 12 ani, actrita a fost inclusa pe lista neagra la Hollywood.

Vedeta nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre problemele sale din adolescenta, declarand in decembrie 2021, la CBS This Morning ca „alcoolul nu a ajutat-o deloc”.  „As dori sa evoluez intr-un mod sincer, care sa-mi ofere pacea mentala. Oamenii cred ca problemele mele din adolescenta au fost cauzate de faptul ca eram prea tanara si nu stiam sa gestionez, dar continuam sa ne lovim de lucruri grele in fiecare an din viata noastra. Nu ne rezolvam problemele la timp si ajungem sa nu mai scapam niciodata de ele. Suntem ca intr-un roller coaster”, a povestit actrita.

Cine il va reprezenta pe regele Charles daca acesta se imbolnaveste. Suveranul a schimbat regulile monarhiei

Drew a devenit cunoscuta la varsta de sapte ani, atunci cand a jucat in „E.T. Extra-Terestrual” din 1987, urmand la doi ani sa joace in „Firestarter”. Pe masura ce se apropia de varsta adolescentei, lumina reflectoarelor au transformat-o pe actrita de la Hollywood intr-o „fata de petrecere”. Aceasta si-a dezvoltat rapid o reputatie proasta si chiar a fost internata, timp de 18 luni, la o clinica de psihiatri, la insistentele mamei sale.  Drew Barrymore a vorbit despre cum a fost sa renunte la dependenta de alcool, marturisind ca acest lucru i-a permis sa se simta „eliberata de tortura vinovatiei”.

Articole din aceeasi categorie