22.11.2022
Fosta iubita a lui Timati, Alena Shishkova - de nerecunoscut! Chipul modelului a suferit schimbari majore in urma injectarilor cu acid hialuronic - FOTO

Fanii modelului nu inteleg de ce blonda arata intr-un fel pe retelele de socializare si in alt fel in cadrul emisiunilor TV.

Aparitia recenta a fostei iubite a lui Timati, Alena Shishkova la emisiunea „Mostenitori si impostori” a facut publicul sa se intrebe ce s-a intamplat cu chipul acesteia.

Nu o data, plasticienii si cosmetologii au examinat chipul lui Shishkova si s-au asigurat ca aceasta a recurs la numeroase proceduri de injectare cu acid hialuronic, dar si interventii chirurgicale.

Un cosmetolog popular in Rusia, pe nume Svetlana Vlasova a explicat care ar putea fi cauzele pentru care fata Alenei este mai umflata decat de obicei.

Afla viitorul! Astrologul Lucia Palii iti dezvaluie ce iti rezerva stelele pentru prima luna a anului 2023 - FOTO

„Pot presupune ca Alionei i s-au imflat tesuturile din cauza numarului mare de injectari cu fillere pe baza de acid hialuronic. Dar este posibil sa existe si modificari hormonale in organismul sau care pot aparea din motivul unei sarcine sau a tulburarilor tiroidiene.”, a mentionat specialistul intr-un interviu recent.

Alena Shishkova este un model rusesc. Aceasta a fost incoronata in anul 2012 drept Vice Miss Rusia. Alena a fost intr-o relatie cu Timati timp de cativa ani si are o fiica cu acesta pe nume Alisa.

Moment emotionant in familia Marishei Ignat! Fiica dansatoarei a facut primii sai pasi: „Plang...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie