16.11.2022
Dragostea pluteste in aer! Dupa ce au devenit din nou un cuplu, Bradley Cooper si Irina Shayk au fost fotografiati de paparazzi in timpul unei plimbari in oras - FOTO

Recent a devenit cunoscut faptul ca Irina Shayk si Bradley Cooper sunt din nou impreuna. Cuplul nu a comentat inca informatiile aparute in presa, dar imaginile facute pe paparazzi nu lasa nicio indoiala ca ei sunt impreuna.

Acum o zi, cuplul a fost remarcat plimbandu-se impreuna. Indragostitii nu si-au putut lua ochii unul de la altul. Pentru iesirea in oras, Irina a ales sa poarte pantaloni negri si un pulover cu dungi, iar deasupra a imbracat o geaca stilata.

Isi iubeste sotia la fel de mult ca in prima zi! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Anatol Durbala cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Olesea Svecla - FOTO/VIDEO

Irina Shayk si Bradley Cooper s-au despartit in 2019, dupa 4 ani de relatie. Cuplul are o fiica pe nume Leia.

Desi motivul despartirii indragostitilor este necunoscut, unii insideri sugereaza ca actorul s-a despartit de Irina deoarece s-a indragostit de Lady Gaga pe platourile de filmare ale filmului „A Star Is Born”.

Bradley Charles Cooper este un actor si producator de film american. Dupa ce absolvit Academia Germantown in 1993, Cooper a urmat Universitatea Georgetown, pe care a absolvit-o cu o diploma in engleza in 1997. 

Brad Pitt are un noua iubita! Afla cine este tanara cu aproape 30 de ani mai mica decat el - FOTO

Irina Shayk este un fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre anii 2007 si 2014, iar in 2011 a aparut pe coperta. Din mai 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Articole din aceeasi categorie