16.11.2022
Brad Pitt are un noua iubita! Afla cine este tanara cu aproape 30 de ani mai mica decat el - FOTO

Pe retelele sociale au aparut imagini cu Brad Pitt alaturi de o tanara necunoscuta. Vezi in articolul de mai jos cine este aceasta si cum arata. 

Aleasa actorului este Ines de Ramon, fosta sotie a actorului Paul Wesley, cunoscut pentru rolul sau in renumitul serial „The Vampire Diaries”.

Ines si Brad au fost surprinsi la un concert, in Los Angeles, alaturi de Cindy Crawford, sotul ei Randy Gerber si Sean Penn. Brad, in varsta de 58 de ani, si Ines, in varsta de 29 de ani, nu si-au ascuns deloc sentimentele. Acestia se imbratisau si erau foarte apropiati. 

Este oficial! Theo Rose - in asteptarea primul sau copil. Mama interpretei a confirmat zvonurile despre sarcina fiice sale. „ Ne-a anuntat de putin timp” - VIDEO

Ines de Ramon si Paul Wesley au fost casatoriti timp de trei ani, pana cand, in luna septembrie a acestui an au anuntat ca divorteaza.

Nominalizarile la Premiile Grammy 2023. Beyonce si sotul ei, Jay-Z, fac istorie

Brad Pitt este un actor, producator de film si activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de trei ori nominalizat la Oscar ca producator, castigand o data premiul.

Articole din aceeasi categorie