21.02.2021
Dragostea pluteste in aer! Cleopatra Stratan a primit cea mai emotionanta declaratie de iubire

Cleopatra Stratan si Edward Sanda continua sa-si manifeste public iubirea. Tinerii si-au impartasit sentimentele in Instastories.

Nu mai este un secret faptul ca Edawrd si Cleopatra se iubesc nebuneste. Pe langa fotografiile pline de tandrete, indragostitii le adauga adesea descrieri, in care isi manifesta sentimentele.

Cleopatra: „Este singura poza in care o pot arata pe mama”. Cum arata sotia lui Pavel Stratan.

De data aceasta, Edward a fost cel care a publicat pe pagina lui de Instagram, o fotografie in care isi saruta logodnica. „Toata viata mea doar pe tine o sa te iubesc!!!” - a scris interpretul.

Nici Cleopatra nu a trecut indiferenta peste acest Instastories si i-a raspuns intr-o maniera la fel de afectuoasa: „No words, just feelings/Fara cuvinte, doar sentimente”  - este mesajul artistei.

Cei doi publica adesea fotografii, inclusiv din intimitatea lor. Recent, acestia au avut parte de o escapada la munte, in care s-au rasfatat reciproc, asa cum au stiut ei mai bine.

Prima lui iubita a murit, iar acum traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Cleopatra Stratan. Prin ce a trecut Edward Sanda

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza un cuplu din luna februarie a anului trecut, iar in toamna anului 2020, Edward si-a cerut iubita in casatorie. Raspunsul ei a fost, fara ezitare: „DA”.

Cleopatra Stratan, decolteu de 18.000 de like-uri pe Instagam! Cum s-a fotografiat artista

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie