21.12.2020
Cleopatra Stratan, decolteu de 18.000 de like-uri pe Instagam! Cum s-a fotografiat artista

Este cunoscuta de toata tara inca de cand era doar o fetita si avea 3 ani, insa in acest an Cleopatra Stratan a devenit femeie: a facut 18 ani si a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Edward Sanda.

Schimbarea artistei este una radicala si vazuta cu ochi buni de cei mai multi fani, insa exista si internauti care o pun la zid pe Cleopatra Stratan, din cauza fotografiilor pe care le posteaza pe Instagram. Spre exemplu, zilele trecute a ales sa le arate fanilor cum ii sta intr-o tinuta neagra, cu un decolteu adanc.

Citeste si :  „Se aude ca esti insarcinata”. Cum a raspuns Cleopatra Stratan la afirmatiile fanilor

„Ce frumusete”, „Esti superba” si „Mare doamna in devenire” au sunat cele mai multe comentarii din dreptul imaginii care a adunat peste 17.000 de like-uri. Insa unii fani nu au fost de acord cu modul in care s-a fotografiat Cleopatra Stratan: „Buna ziua. Imi permiteti, va rog, sa-mi expun, si eu, parerea. Imi pare rau de ceea ce vad. In loc sa dati dovada de exemplu pentru fetitele mai mici care va urmaresc, prin a fi o fata cumsecade, vedeta care nu se dezbraca pentru a atrage atentia publicului, a fanilor, eu vad contrariul. E important sa aveti decenta, valori morale si principii solide. Dar e viata dvs. personala si e alegerea dvs. sa decadeti. Sarbatori fericite si aveti grija de sufletul dvs. Cu respect”.

Citeste si :  Cleopatra Stratan - super sexy si intriganta! „Doar un alt stil.”

Sursa foto: Instagram Cleoaptra Stratan

Articole din aceeasi categorie