20.01.2021
Prima lui iubita a murit, iar acum traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Cleopatra Stratan. Prin ce a trecut Edward Sanda

Interpretul roman, Edward Sanda, este intr-o relatie frumoasa cu Cleopatra Stratan, pe care a cerut-o de sotie in urma cu cateva luni. Putini, insa stiu despre drama pe care a trait-o tanarul in urma cu cativa ani.

Citeste si :  Olga Buzova implineste astazi 35 de ani! Cum a surprins-o sora sa, Anna

Logodnicul Cleopatrei Stratan a marturisit in cadrul unui interviu oferit unui post de televiziune din Romania, ca s-a  indragostit pentru prima data in clasa a opta, insa, iubita lui de atunci a murit in urma unui incident nefericit.

„Prima data m-am indragostit in clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevarata. Mi-as fi dorit sa fie de lunga durata, dar, din pacate, ea s-a ridicat la cer. In timp ce facea dus a murit de la nu stiu ce gaze. Cand am aflat, n-am dormit in noaptea aceea, am fost in soc, trebuia sa ne intalnim. Iar dupa aceea, oamenii din jurul meu m-au sustinut si asa am putut trece peste usor, usor”, a spus Edward Sanda, la Antena Stars.

Cleopatra si Edward formeaza un cuplu de aproape un an, iar in octombrie, cand aceasta a implinit majoratul, artista a fost ceruta in casatorie de catre interpretul de peste Prut.

Citeste si :  Tinuta sotiei lui Joe Biden, in ajunul ceremoniei de investire la Washington, transmite un mesaj sugestiv. Care este acesta

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie