25.10.2023
Doua piese de teatru cu un singur bilet! Echipa Teatrului Geneza Art in frunte cu regizoarea Daniela Burlaca pregatesc in premiera un eveniment grandios - VIDEO

Cu doar un bilet la doua spectacole. Doua seri de teatru, la pachet: „Surorile Boleyn" si „Elisabeta". Cand vor fi spectacolele, dar si unde vor juca actorii de aceasta data, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Regizoarea Daniela Burlaca a venit cu un mesaj: „Acest spectacol este ca un experiment, intai de toate noi le-am scos de pe scena de teatru si le-am dus intr-un spatiu non-conventional intr-o hala, intr-un studiou de film, intr-un studiou de evenimente masive. Aceste doua spectacole au legatura de subiect, este ca un serial daca vreti ca sa fie mai clar, deci ele trebuie vazute in set. Iesim din orice stereotipuri, reguli, acolo este o scena improvizata, se joaca direct pe platou, acolo sunt toate cele patru parti ale lumii, se joaca in aer liber, afara, in spate, in backstage si la toate este martor publicul”.

Ca de fiecare data, Daniela Burlaca reuseste sa aduca in fata oamenilor piese de teatru cu un mesaj profund.

Geanta din margele, intre hobby si afacere! Afla povestea Irinei Negrescu, mesterita care si-a descoperit pasiunea in concediul de maternitate - VIDEO

„Este implicata foarte multa lume, cateva echipe care lucreaza la aceste spectacole, pornind de la actori, pornind de la backstage unde au fost create 150 de costume pentru spectacolele astea, au fost invitati actori si din alte teatre si mai tineri si cei cu experienta. A fost invitata si o actrita de la Bucuresti, a fost invitata si echipa BR Media Group a lui Roman Burlaca care realizeaza tot vizualul asta, se lucreaza pe lumini, iar incununarea este o melodie superba care este rescrisa anume pentru acest spectacol”, a adaugat Daniela.

Andrei Chira a dezvaluit: „Cu siguranta, publicul si noi toti avem emotii. Aici, nu stiu emotiile se impart in doua categorii sunt emotii un fel de frici ale actorului, dar din punct de vedere a personajului aceste emotii dispar si emotiile sunt doar a personajului”.

Spectacolele descriu diferenta dintre oamenii din secolul trecut si cei de acum, iar actorii exerseaza minutios fiecare detaliu.

Nutritionista Carolina Costin iti propune un desert delicios raw vegan, foarte caloric, insa plin de nutrienti: „O punem pe o farfurie si o savuram impreuna cu cei dragi” - VIDEO

„Din considerentul faptului ca sunt doua spectacole total diferite, chiar daca Elisabeta intai este precursoarea Anei Boleyn este si despre femei si despre barbati, e despre lupta personalitatilor, despre scopuri inalte, despre ajungerea si obtinerea a ceea ce doresti, a ceea ce iti pui in plan indiferent ca suntem femei sau barbati”, a mentionat actrita, Ana-Sia Caraus.

Ilie Nadelcu a spus: „Aici intr-adevar trebuie sa vezi, un lucru e sa spui si toate actiunile care sunt, un lucru e sa simti si sa percepi dupa modul tau de a vedea lucrurile cum sunt. Regia Danielei Burlaca, anume ca iti permite ca tu sa vezi si sa meditezi asupra acestor lucruri si sa intelegi ce alegi tu, ce te face pe tine de fapt sa mergi, sa activezi, sa iti mise ratiunea sau emotiile si te face sa te gandesti ce rezultate ele aduc”.

Camasa alba, must have-ul oricarei garderobe! Xenia Bugneac, fashion stilista: „Am asortat astazi camasa cu o cravata” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie