15.09.2023
Dolly Parton, dezvaluiri despre Priscilla si Elvis Presley. Ce s-a intamplat cu acestia in ziua in care au divortat

Despre relatia dintre Priscilla Presley si Elvis Presley s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum Dolly Parton a dezvaluit ce s-a intamplat intre ei cand au divortat.

Dolly Parton, celebra cantareata in varsta de 77 de ani, continua sa-si promoveze albumul de cover Rockstar, iar acum a dezvaluit detalii nestiute despre Elvis si Priscilla Presley.

In cadrul unui interviu la BBC Radio 2, ea a fost intrebata de zvonurile potrivit carora ea nu i-ar fi permis lui Elvis sa faca un cover al piesei „I Will Always Love You..”, cu cativa ani inainte ca Whitney Houston sa o transforme intr-un hit dupa ce a aparut pe coloana sonora a filmului „The Bodyguard”.

Astfel, ea a marturisit ca Elvis a iubit atat de mult aceasta melodie incat i-a interpretat-o fostei sotii chiar in ziua in care au divortat.

„Stii, Elvis a iubit acea piesa. Ba chiar am vorbit de curand cu Priscilla. Chiar ea mi-a spus: „Elvis mi-a cantat acel cantec dupa ce divortasem”. El a iubit acea piesa, mi-am dorit sa o fac, am lucrat mult, ba chiar m-au chemat la studio sa-l intalnesc, sa ascult piesa”, a mai spus ea.

Imaginile care i-au amuzat pe internauti! Ella si Andrei Chistol au pozat alaturi de o maimuta: „Iata ca am trait s-o vad si pe asta...” - FOTO

Dolly Parton a marturisit, insa, ca ulterior a refuzat sa-i permita lui Elvis sa faca un cover dupa aceasta piesa, intrucat era cel mai important din cariera ei si nu putea sa-i permita sa aiba drepturi asupra ei.

Ani mai tarziu, ea a scris o melodie despre Elvis - Dreamed About Elvis, care se regaseste pe albumul lansat de curand si care cuprinde piese realizate in colaborare cu mai multi artisti, printre care Elton John, Sting si Pink.

„Atat de aproape”… de teatru! Reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti revine la Chisinau: „Acest eveniment are o mare incarcatura, nu doar artistica, dar si istorica” - VIDEO

Priscilla Presley a fost in centrul atentiei la Festivalul de Film de la Venetia, unde a avut loc premiera peliculei despre viata ei si anii petrecuti alaturi de Elvis Presley. In regia Sofiei Coppola, "Priscilla" spune povestea relatiei tumultoase dintre parintii Lisei Marie Presley.

Cu aceasta ocazie, fosta sotie a regelui muzicii rock 'n' roll a facut cateva declaratii despre momentul in care l-a intalnit pe acesta, pe cand avea doar 14 ani. Mai mult a spulberat zvonurile care au circulat multi ani, care vorbeau despre faptul ca ar fi intretinut relatii intime cu artistul inca de la acea varsta.

Elvis si Priscilla Presley

La cei 24 de ani, Pro TV si-a adunat prietenii, dar si partenerii la un eveniment spectaculos. Vezi cum a fost atmosfera - VIDEO

Articole din aceeasi categorie