14.09.2023
La cei 24 de ani, Pro TV si-a adunat prietenii, dar si partenerii la un eveniment spectaculos. Vezi cum a fost atmosfera - VIDEO

La cei 24 de ani, Pro TV Chisinau a organizat un eveniment frumos care a adunat interpreti, oameni de afaceri, dar si parteneri de incredere, care s-au bucurat de o atmosfera feerica si muzica de calitate.

Ion GUSTIUC, DIRECTOR JUST CONSULT: „Compania Just Consult, lider in acte romanesti este mandra sa fie alaturi de ProTV la acest eveniment aniversar as zice, ca impreuna sarbatorim: excelenta, oameni de valoare, lucruri frumoase si in toti acesti 24 de ani chiar simtim ca ne asociem in activitate si valori”.

Alexandra MOGA, DIRECTOR MK SI VANZARI ECOVZOR CONSTRUCT IMOBIL: „Astazi Ecovzor Construct Imobil ii ureaza un la multi ani calduros echipei de la ProTV. Va uram la mai mult si la mai mare. Ca si ProTV suntem o echipa tanara, impartasim o viziune comuna de a oferi publicului experiente de calitate, autenticitate si veridicitate".

Tudor CEAICOVSCHI, DIRECTOR GBG: „Noi compania Global Biomarketing Group Moldova suntem foarte bucurosi sa fim alaturi de ProTV la acesti 24 de aniversare".

Frumosul eveniment a avut loc in cea mai rafinata sala din oras, Madison Park.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie