15.09.2023
„Atat de aproape”… de teatru! Reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti revine la Chisinau: „Acest eveniment are o mare incarcatura, nu doar artistica, dar si istorica” - VIDEO

„Atat de aproape” este genericul Reuniunii Teatrelor Nationale Romanesti, ce se va desfasura in perioada 14-24 septembrie. Cu aceasta ocazie, a fost organizata o conferinta la Teatrul Mihai Eminescu. Care este programul Reuniunii din aceasta toamna, la cea de-a opta editie, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Reuniunea Teatrelor Nationale Romanesti este unul dintre cele mai bogate evenimente culturale care se desfasoara la Chisinau in fiecare toamna.

„Ne-am dorit sa fim atat de aproape si suntem atat de aproape. Atat de aproape de spectatori, de Uniunea Europeana, de patria noastra, Romania, atat de aproape si de un razboi. Vor fi prezenti colegii nostri de la Teatru National Academic de la Kiev. Gratie faptului ca ei exista, noi putem fi chiar aproape de spectatori”, a povestit Petru Hadarca, directorul Teatrului National „Mihai Eminescu”.

Programul festivalului este unul variat. „Teatru in aer liber, teatru in scena mare, teatru in sala studio, teatru experimental, teatru nonverbal, lansari de carte”, a adaugat directorul Teatrului National „Mihai Eminescu”.

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO

Iar fiecare spectacol care va fi jucat este selectat minutios. „Incercam sa cuprindem toate genurile de teatru: modern, clasic, contemporan. Pentru toate gusturile”, a mentionat Petru Hadarca.

„Acest eveniment are o mare incarcatura, nu doar artistica, dar si istorica si acest lucru este incontestabil. Pentru mine este un eveniment covarsitor pentru ca intr-adevar aduna evenimente teatrale artistice de mare valoare”, a spus actorul Valentin Zorila.

Vitta Prive - sexualitate si stil! Cum a fost atmosfera la aniversarea de 3 ani a unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri de lenjerie intima din tara - VIDEO

In cadrul conferintei au participat si oaspeti din Romania. „N-aveam cum sa lipsesc pentru ca este o bucurie pentru suflet sa fii aici. Este unul dintre marile proiecte pe care le facem impreuna cu Moldova”, a spus in cele din urma Lucian Romascanu, ex-ministrul roman al culturii.

Articole din aceeasi categorie