27.07.2023
Marina Carnat - sincera cu urmaritorii sai! Cum arata silueta ei la 4 zile dupa ce a nascut al noualea copil - FOTO/VIDEO

Acum 4 zile, la data de 23 iulie 2023, Marina Carnat a devenit mama pentru a 9-a oara.

Si pentru ca este mereu sincera cu urmaritorii ei, bloggerita si femeia de afaceri a decis sa se imparta cu felul in care trece prin recuperarea post-partum.

Carnat a distribuit in mediul online o fotografie in care demonstreaza cu arata silueta sa la a patra zi post-partum. „Asta sa fie al meu inainte”, a scris Marina in descrierea colajului publicat pe Instagram.

„Ca sa intelegeti, aici este uterul. Inca este tare. Asa-i dupa a noua”, a povestit femeia de afaceri intr-un filmulet.

Inca o medalie pentru Moldova! Sportiva Ecaterina Grabucea a cucerit argintul la Campionatul European de Haltere pentru Tineri - FOTO

Inainte de a pleca la maternitate, Marina Carnat avea 61 de kilograme. In doar 4 zile, aceasta a reusit sa ajunga la 57 de kilograme. „In total aveam +9 kilograme la final de sarcina”, a recunoscut ea.

Marina Carnat a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 9 copii. De-a lungul timpului ea a adunat o comunitate de peste 230 mii de urmaritori.

 

Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Articole din aceeasi categorie