06.04.2022
Creatorul de moda Vlad Lisovet are de gand sa paraseasca Rusia din cauza sanctiunilor si a conflictului cu Ucraina: „Eu comand flori din Olanda in fiecare saptamana, eu nu pot fara asta”

Evenimentele care au acum loc in Rusia fac ca multe vedete din show-businessul rusesc sa se gandeasca la emigrare. Unii deja au plecat din tara pentru totdeauna, in timp ce altii sustin ca doar au plecat intr-o vacanta si intentioneaza sa se intoarca inapoi. 

Vlad Lisovet, in varsta de 49 de ani, a recunoscut ca, la fel ca multi altii, este ingrijorat de viitor. Stilistul nu doreste sa piarda libertatea de exprimare si dreptul la creatie. 

„Eu ma pregatesc pentru ce e mai rau. O jumatate din mine chiar spera ca, atunci cand tot se va termina, guvernul nostru va spune: „Ei bine, acum totul se redeschide, puteti citi, scrie, faceti videoclipuri si bucurati-va ca traiti in pace”. Eu pot trai dintr-o resursa interna, insa ea trebuie mereu sa fie completata. Eu comand flori din Olanda in fiecare saptamana. Ca o persoana creativa, care traieste intr-o lume a artei, pentru mine este important ca totul sa functioneze. Eu vreau sa continuam sa traim liber, cum a fost pana acum. Vreau ca Rusia sa fie respectata, asa cum a fost acum zece ani”, spune stilistul. 

Renumita actrita de la Hollywood Mila Kunis a recunoscut de ce nu a vorbit niciodata in limba ucraineana

Lisovets ramane inca in Rusia, desi a avut ocazia sa plece de mai multe ori. „M-am gandit mult la emigrare, pentru ca imaginea si tot ce e in jur pentru mine conteaza mult. Conteaza sa vad oameni liberi in jur, fete si baieti cu parul verde, albastru, oameni solizi, fete vulgare. Imi place sa ma uit la ei toti, ma inspira”, a marturisit vedeta. 

Vlad a remarcat ca inca nici un prieten de al sau nu a indraznit sa paraseasca tara, desi este vorba de oameni bogati, cu proprietati imobiliare in strainatate si cu multe posibilitati. Stilistul spune ca in Rusia il tine afacerea sa (el este proprietarul unei retele de saloane de frumusete) si dragostea pentru oamenii de acolo. 

„Doamne, esti nebuna!” Dupa ce a emigrat in Spania din cauza razboiului din Ucraina, Tatiana Lazareva are un comportament neadecvat: „Ai nevoie de un tratament, nu esti sanatoasa”

„Am o responsabilitate fata de echipa mea. Afacerea mea functioneaza chiar foarte bine, pentru ca toti vor sa fie frumosi si binedispusi. Ar fi ciudat daca as spune: „Baieti, imi pare rau, voi ramanei aici iar eu am sa fug”. Sunt un cetatean decent al tarii mele. Nu am de ce sa ma tem. Ca individ, desigur ca sunt socat. Nu pot sa ma duc, pentru ca eu niciodata nu m-am gandit doar la mine”, a spus el. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie