06.04.2022
„Doamne, esti nebuna!” Dupa ce a emigrat in Spania din cauza razboiului din Ucraina, Tatiana Lazareva are un comportament neadecvat: „Ai nevoie de un tratament, nu esti sanatoasa”

Recent, artista, care si-a incheiat cariera in Rusia, a emigrat in Spania. Dupa cum spun fostii sai colegi, artista incet, incet isi iese din minti. 

Nu cu mult timp in urma, Lazareva a recunoscut ca ea intr-adevar a avut probleme psihice, din cauza carora a fost nevoita bea multe medicamente puternice. 

„Iau antidepresive in doze mici pentru ca eu mereu am avut schimbari bruste de dispozitie. Acum am devenit mai calma. Inainte, de indata ce am inceput sa iau aceste medicamente, totul era bine. Dar, dupa doua-trei luni de tratament, aceasta terapie a inceput sa ma scoata din sarite. Am incetat sa mai iau aceste medicamente si doua luni mai tarziu am divortat de sotul meu”, a marturisit Tatiana in urma cu cateva luni. 

„Ingerasul nostru este deja in rai!” Baietelul de 4 ani din Ucraina, care s-a pierdut in timp ce a incercat sa fuga cu bunica lui, gasit fara suflare. Mama lui - sfasiata de durere: „Multumita voua, astazi eu m-am intalnit cu fiul meu” - FOTO

Se pare ca acum problemele sale de sanatate ale artistei in varsta de 55 de ani s-au agravat. Acum Lazareva, potrivit colegilor ei, vorbeste multe prostii si lucruri stranii despre ceea ce se intampla acum in lume. 

„Konstantin Ernst difuzeaza la TV filme si programe foarte inteligente doar noapte tarziu, pentru ca altfel oamenii nu vor intelege. Pentru ca sunt oameni prosti, betivi, dependenti de droguri. De ce au ei nevoie? De divertisment la TV si multa mancare. Toate aceste lucruri se vad. Educatia este in declin, profesorii au devenit saraci din punct de vedere moral. Toate sistemele s-au prabusit. Si noi toti participam la asta”, a spus Tatiana Lazareva. 

„Putin mi-a luat ce-am avut mai scump”. Mama prezentatorului TV ucrainean Andrei Bednyakov a murit la Mariupol

Colegii si urmaritorii sai au scris multe comentarii negative la acest mesaj: „Doamne, este nebuna”, „Tania, e prea de tot”, „Tatiana, ce s-a intamplat cu tine? Tu bei”, „M-ai dezamagit, am considerat ca esti o actrita adecvata si inteligenta, iar tu esti o nebuna! Ai nevoie de un tratament”, „Ti-ai iesit din minti? Sigur esti in Spania? Ai nevoie de ajutor”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie