25.07.2023
Dive deformate de bisturiu! Aceste vedete de la Hollywood isi regreta operatiile estetice - FOTO

Divele se mentin in top cu un chip si trup intinerit, create, cel mai adesea, de chirurgul estetician. Insa procedurile cosmetice si corporale nu le-au adus tuturor fericirea. Cine regreta ca s-a lasat desfigurata de bisturiu?   

Toata lumea de la Hollywood o face, de ce nu si ele?! Simplu fapt ca traiesc in lumina necrutatoare a reflectoarelor, care scoate la iveala orice imperfectiune a fetei, le impinge pe celebritati in cabinetele medicilor plasticieni, care le promit tineretea vesnica. Si, odata cu progresul galopant al medicinii plastice si al industriei de infrumusetare, starurile obtin, in doi timpi si trei injectii, disparitia ridurilor, buze voluminoase, pometi proeminenti si sprancene arcuite. Dar care dintre clientele VIP ale celor mai frecventate clinici estetice din lume au ajuns sa regrete ajustarile facute?

De la transplantul de gene si implantul fesier la Injectia G, care creste placerea sexuala prin simpla largire a punctului G, si lifting-ul de buze, vedetele obsedate de felul in care arata le-au bifat pe toate. Fillerele si botoxul sunt la ordinea zilei pentru ele, iar dermabraziunile si peelingurile sunt un must inainte de orice eveniment de anvergura. Doar ca nu toate schimbarile lor fizice sunt o idee buna.

Bella Hadid (26), de pilda, regreta ca si-a facut rinoplastie la 14 ani. „Mi-as fi dorit sa-mi fi pastrat nasul strabunilor mei”, a spus topmodelul de origine olandeza si palestiniana. „Cred ca as fi ajuns sa ma obisnuiesc cu el”, a continuat ea sa explice. Ce-i drept, la numai doi ani dupa operatie, Bella si-a inceput cariera fulminanta in modeling, iar anul trecut a fost desemnata Cea mai frumoasa femeie din lume de catre chirurgul estetician Julian De Silva. Specialistul i-a masurat chipul la milimetru folosind „raportul de aur”, inventat in Grecia Antica si preferat de Leonardo Da Vinci pentru a crea piese de arta desavarsite in timpul Renasterii. Mai pe romaneste, plasticianul a masurat proportiile faciale, simetria chipului a zece femei superbe si a spus raspicat ca Hadid e... perfecta! Dar, culmea, nu nasul e trasatura ei cea mai apreciata. De fapt, acesta a luat o nota mult mai mica nota in comparatie cu barbia, fruntea si pozitionarea ochilor, care n-au niciun cusur. Cu alte cuvinte, medicul care-a operat-o putea face o treaba mai buna, nu? Oricum, nu e vizibil nici cel mai mic defect pe chipul topmodelului care s-a simtit presat sa-si imbunatateasca aspectul in adolescenta: „Eram sora cea urata”, spune sora cea mica a topmodelului de succes Gigi Hadid (28). „Eu eram bruneta... si cand auzi atatea critici la adresa ta, ajungi sa le crezi!”, a conchis cea care duce o lupta continua cu complexele ei de inferioritate, anxietatea, depresia, tulburarile alimentare si felul dispretuitor in care-si percepe propriul corp.

„Mi-a schimbat fata in asemenea hal, aratam atat de ciudat"

Cameron Diaz (50) nu si-a umflat buzele si nici sanii in incercarea de-a fi si mai frumoasa decat a facut-o mama ei. Ea a apelat doar la botox imediat ce-a constatat ca i s-au inmultit ridurile, dar a renuntat la el la fel de repede. „Mi-a schimbat fata in asemenea hal, aratam atat de ciudat, incat mi-am dat seama ca nu-mi doream asta”, a inceput sa explice fosta actrita. „Prefer sa-mi vad fata imbatranind decat sa am o fata care nu-mi mai apartine deloc”, a continuat Cameron. „Acum nu ma mai deranjeaza ridurile, ele sunt dovada faptului ca am ras toata viata”, a conchis fosta diva hollywoodiana care a avut complexe de inferioritate din cauza acneei care s-a mentinut si la maturitate. „Mi-era tare rusine cu cosurile mele si am facut tot ce mi-a stat in putinta ca sa scap de ele – le-am acoperit cu machiaj, am luat pastile cu toptanul, tratamente din cele mai dure, nimic n-a functionat pentru o buna perioada de timp”, a adaugat blondina. Cu siguranta ca si-a facut si peelinguri chimice, dar nici ele n-au ajutat prea mult. Nu le regreta neaparat, dar le-a facut degeaba. Abia eliminarea din dieta zilnica a fast food-ului a dat roade. Si aplicarea pe cosurile noi a unui amestec de ungurent cu antibiotic si picaturi de ochi. Mai mult, vedeta care a dat actoria pe literatura si producerea de vinuri fine are un truc de beauty care uimeste pe toata lumea – nu se spala niciodata pe fata. Cu alte cuvinte, a trecut de la o extrema la alta. Blondina care s-a simtit tratata ca un obiect toata cariera ei hollywoodiana lasa acum sa se depuna praful pe produsele ei cosmetice din baie, de-abia daca-si piaptana parul, nu crede in epilarile inghinale si… nici macar nu se mai spala pe fata. „Nu-mi pasa cum arat!”, sustine sus si tare celebra mamica a lui Raddix (3), in podcastul Rule Breakers al lui Michelle Visage. Preocupata acum doar de un stil de viata simplu si natural, Cameron recunoaste ca nu se mai teme de imbatranit de cand a devenit mama. „Vreau sa traiesc peste 100 de ani, de vreme ce am un copil mic”, i-a spus lui Gwyneth Paltrow in The Goop Podcast. Si-n tot acest timp, nu-si mai face griji din cauza acuzatiilor care i se aduc c-a facut o rinoplastie in trecut si ignora complet presiunea publica de-a actiona de urgenta impotriva ridurilor nou aparute.

„Urasc faptul ca am simtit nevoia sa-mi modific fizicul"

„Da, Fonda! Iti permiti operatii estetice. Iti permiti tot ce te poate ajuta sa arati mai tanara”, recunoaste Jane Fonda (85) ca si-a spus adesea. Si n-a avut nevoie de alt imbold ca sa si dea buzna in cabinetul medicului estetician si sa-i ceara acestuia, cu cerul si cu pamantul, sa dea cumva timpul inapoi. „E adevarat ca banii ajuta. Genele mostenite si o caruta de bani”, a recunoscut tot ea. „Dar, in acelasi timp, imi dau seama ca exista femei bogate care si-au facut lifting-uri cu nemiluita si tot felul de alte proceduri si arata ingrozitor”, a continuat legendara actrita. „Am facut si eu un lifting si m-am oprit la unul singur pentru ca nu vreau sa ma deformez. Nu ma mandresc cu faptul ca am facut asa ceva…”, a dezvaluit Jane. Si, dupa celebrul ei lifting, si-a dat seama ca e la doar un pas de-a deveni dependenta de astfel de interventii chirugicale. „Nu continuati la nesfarsit cu asemenea proceduri. Multe femei au devenit dependente de ele”, atrage atentia marea actrita. „Eu nu cheltui averi pe creme si lotiuni, dar ma hidratez, dorm, ma misc, evit soarele si am prieteni care ma fac sa rad. Rasul ajuta”, a conchis Jane Fonda. Ei, dar nu numai rasul ajuta, ci si toate operatiile estetice pe care si le-a facut pana acum. Pentru ca, sa fim seriosi, n-a bifat doar un biet lifting, ci tot felul de alte intervenitii cat se poate de invazive. La inceputul carierei, si-a pus un implant mamar, dupa care, cand avea vreo 40 si ceva de ani, s-a uitat lung in oglinda si-a format imediat numarul chirurgului plastician, pe care-l avea probabil pe speed dial. Si-a facut atunci primul lifting. Al doilea a fost bifat la 70 si ceva de ani. Dar nu s-a oprit nici la acesta, oricat de mult si-a propus s-o lase mai moale cu infrumusetarile chirurgicale. „Nu pot sa ma prefac ca nu sunt vanitoasa! Dar n-o sa mai fac nicio operatie estetica”, ne-a promis de curand. „Nu ma mai las taiata de nimeni!”, ne-a asigurat ferm. Ce-i drept, dupa lifting-ul de la barbie si scoaterea pungilor de sub ochi, nu s-a mai lasat ajustata de bisturiu. „Urasc faptul ca am simtit nevoia sa-mi modific fizicul ca sa ma simt bine in pielea mea”, a recunoscut in documentarul Jane Fonda in Five Acts, din 2018. „Dar pe mine felul in care arat m-a definit toata viata mea!”, a continuat sa explice. Totusi, n-a exagerat cu procedurile estetice. „M-am asigurat ca nu ma lasa fara riduri. Nu-mi place cand se merge prea departe cu modificarile, dar traiesc intr-o perioada in care, daca-ti permiti un medic bun, poti sa-ti faci niste operatii plastice subtile”, a conchis diva hollywoodiana. Just, nu-i asa?  

Lectie de stil de la stilista Korina Ankin! TOP 3 idei de outfituri pentru zilele toride de vara - FOTO

Probabil la niste operatii estetice subtile s-a gandit si Kristin Davis (58), care s-a dorit improspatata pentru cel de-al doilea sezon al serialului And Just Like That, lansat pe 22 iunie. Dar, nici n-a aparut bine pe micul ecran, ca fanii show-ului i-au si taxat decizia de-a folosi fillere si botox fara noima. „Odata mi-am pus fillere si-a fost OK, apoi, altadata, mi-am pus fillere si n-a mai fost OK”, a recunoscut actrita care-o interpreteaza pe Charlotte York Goldenblatt in Sex and the City. Totusi, se simte „ridiculizata la nesfarsit” din cauza criticilor aspre care i-au fost aduse si care i-au adus lacrimi in ochi. „E asa de trist! Avem destule probleme de rezolvat. Nu trebuie sa ne mai si atacam unii pe altii. E pierdere de timp si… doare”, a tinut sa precizeze Davis la sfarsitul lunii iunie, in The Telegraph. Totusi ce-a fost in neregula cu tratamentul ei? „Nimeni nu mi-a spus ca n-aratam bine. Pana la urma, prietenii mi-au atras atentia ca buzele mele nu erau OK. Ideea e ca nu te vezi niciodata zambind si atunci nu-ti dai seama cum arati”, a marturisit vedeta nevoita sa-si scoata fillerele din buze. Intr-un final, lectia pe care a invatat-o Kristin, din toata tevatura cu intinerirea ei artificiala, e ca trebuie sa se impace cu felul in care arata la aproape 60 de ani. „Cand ma uit in oglinda, incerc sa nu-mi vad defectele…”, a declarat actrita. „Nu putem sa nu imbatranim. Daca nu mai imbatranim, nu mai suntem in viata, lucru care evident ca nu vreau sa mi se intample mie…”, a explicat tot ea.

Heather Locklear (61) a mers chiar mai departe cu botoxul si fillerele decat Kristin Davis. De fapt, si-a injectat atatea substante, incat parea ca avea ochii inchisi cand mergea pe strada, pe 20 iunie. Adevarul e ca, in cazul ei, procedurile estetice facute in exces sunt ultima ei problema. Dupa divortul de chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, in 2006, totul s-a naruit pentru ea. Intr-un singur deceniu, vedeta din Melrose Place a fost spitalizata de mai multe ori, arestata si internata intr-o clinica de reabilitare de vreo 20 de ori. S-a batut cu un politist, a atacat un medic de pe ambulanta si-a ajuns internata la Psihiatrie dupa ce psihiatrul ei a alarmat autoritatile americane in privinta clacarii ei. In asemenea circumstante, putin botox e absolut inofensiv! Actrita care a fost toata tineretea ei o frumusete incontestabila ne demonstreza ca nu este deloc in cea mai buna forma fizica si psihica din viata ei. Cu siguranta ca regreta multe din alegerile facute in trecut, nu numai pe cele ce tin de infatisarea sa. Pe vremea cand mai avea inca contact cu presa si facea declaratii publice, Heather a recunoscut ca si-a injectat botox de mai multe ori. N-a negat nici liftingul bifat, implanturile de pometi puse cu cativa ani in urma, pentru a reduce efectul de piele lasata. Si-a pus silicoane si s-a operat la nas, ca sa-si finiseze lookul adorat de fanii ei cu nu multi ani in urma. Din pacate, urmele lasate de substantele consumate decenii intregi sunt la fel de urate ca cele lasate de chirurgii care s-au ocupat de aspectul ei. Recent, Locklear a sarbatorit doi ani si jumatate de abstinenta. Pe cand si o pauza de la botox si fillerele care nu fac acum decat s-o deformeze atat de mult, incat n-o mai recunoaste nimeni?!

Motivul pentru care Johnny Depp si-ar fi pierdut cunostinta la Budapesta. Postarea virala care i-a dezamagit pe fani - FOTO

Articole din aceeasi categorie