25.07.2023
Motivul pentru care Johnny Depp si-ar fi pierdut cunostinta la Budapesta. Postarea virala care i-a dezamagit pe fani - FOTO

In ultima vreme, doua concerte in care urma sa apara Johnny Depp, alaturi de membrii trupei Hollywood Vampires, au fost anulate cu putin timp inainte de ora de incepere.

Spre surpriza fanilor, atat concertul din Budapesta cat si cel din Slovacia au fost anulate in ultima clipa. Saptamana trecuta, Depp trebuie sa cante alaturi de Hollywood Vampires, ceea ce nu s-a mai intamplat din cauza unor „circumstante neprevazute”.

O fotografie care a devenit virala pe Twitter ofera o posibila explicatie pentru faptul ca artistul ar fi fost gasit inconstient in camera de hotel: consumul exagerat de alcool. Aparent, Depp ar fi fost surprins consumand bauturi alcoolice cu doar o ora inainte sa intre pe scena. 

Chipesul print George, in portretul oficial de la 10 ani. Ce traditie a rupt Kate Middleton cu aceasta ocazie - FOTO

Vasile Macovei s-a insurat! Primele imagini de la cununia interpretului - FOTO/VIDEO

Trupa a anuntat anularea spectacolului prin intermediul unei postari pe Instagram: „Din cauza unor circumstante neprevazute, The Vampires vor anula show-ul din aceasta seara de la Budapeste. Valoarea tuturor biletelor (acces general si VIP, inclusic Meet & Greet) va fi complet restituita. Ne pare sincer rau”.

Articole din aceeasi categorie