17.11.2022
Din clasa a IV-a cocea paine, iar la 16 ani a plecat in Rusia la munca. Afla povestea bloggeritei Tatiana Maxian care a muncit enorm pentru a-si indeplini visele: „Sunt o fata simpla” - FOTO

Dupa ce si-au procurat recent impreuna cu sotul sau o noua masina, si anume Tesla Model Y 2022 care costa peste 60 de mii de euro, Tatiana a decis sa le povesteasca internautilor cat de mult a muncit si inca munceste,  pentru a obtine ce isi doreste.

Pe pagina sa de Instagram bloggerita a povestit faptul ca de la o varsta frageda a invatat sa faca mancare, sa spele, sa aiba grija de sora sa. Totodata, aceasta a fost nevoita sa plece la munca in Rusia dupa ce a finalizat clasa a XI-a.

 „Sunt o fata simpla, de la tara cu foarte multe greutati in spate. Din clasa a IV-a eu deja stiam sa coc paine, sa spal, sa gatesc, sa prasesc gradina, sa am grija de sora mai mica si multe altele. Dupa clasa a IX-a am plecat in Rusia „la zarabotca” fiindca bani nu erau sa ca invat mai departe. Acolo tot munceam si zi si noapte pentru 100 de dolari pe luna si traiam intr-un vagon cu oameni de diferite nationalitati.”, a spus Tatiana.

Chiar daca nu a avut o copilarie tocmai usoara, bloggerita credea in visele sale si nu isi pierdea speranta cand era mica. „Eram un copil visator. Si acum ma vad cum stateam pe un trunchi de copac in gradina copilariei mele si cantam. Imi imaginam ca este scena mea, iar iarba este spectatorul meu. Aceste momente imi dadeau putere sa fiu tare si sa nu cedez niciodata.”

Fii sigur ca totul este legal! Afla de la Ion Gustiuc si Lilia Daraban de ce suma ai nevoie pentru a-ti perfecta actele romanesti fara a apela la persoane dubioase: „Noi incercam sa economisim banutul clientilor nostri” - VIDEO

Maxian a publicat si o imagine din perioada in care a facut cunostinta cu sotul sau, Ilie.

„Noi doi. Doi copii tineri si frumosi cu puterile noastre am inceput de la zero fara ajutorul nimanui. Iar cei care aveti ajutor de la parinti, frati, surori, pretuiti. Nu va bateti joc de munca altcuiva. Faceti ca acest ajutor sa se dubleze, sa se tripleze.”, a mai adaugat bloggerita.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

A decis sa faca o schimbare majora! Interpreta Sanda Onica si-a facut un refresh la garderoba sa. Afla care sunt preferintele ei acum: „Nu ma mai regasesc in hainele pe care le aveam” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie