09.06.2022
Justin Bieber isi amana concertele din cauza unei boli misterioase: „Se inrautateste”

Justin Bieber a anuntat ca isi amana concertele din urmatoarea perioada din cauza unei boli misterioase.

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciati artisti internationali. Acesta, dupa 14 ani de cariera, se bucura de un succes incredibil! Cu toate acestea, el nu este ferit de problemele medicale, care ii afecteaza atat viata, cat si profesia. Recent, cantaretul a anuntat ca este nevoit sa amane concertele pe care le avea planificate pentru perioada urmatoare, din cauza unei boli misterioase. 

Artistul a mentionat faptul ca boala de care sufera se inrautateste pe zi ce trece, motiv pentru care are nevoie de o perioada de repaus.

Printul Albert, noi declaratii despre relatia cu Charlene de Monaco: „Am fost ranit de zvonuri, anul trecut a fost un test pentru noi!”

„Nu imi vine sa cred ca spun asa ceva. Am facut tot ce se putea pentru a ma simti mai bine, dar boala mea se inrautatelte. Mi se rupe inima ca va trebui sa aman urmatoarele show-uri (doctorul a cerut). Catre toti oamenii mei: va iubesc foarte mult, o sa ma odihnesc si o sa ma simt bine”, a anuntat acesta pe retelele de socializare.

Se pare ca si sotia artistului, Hailey Bieber se simte destul de obosita, potrivit declaratiilor pe care le-a facut pe TikTok.

Ashton Kutcher si Mila Kunis se pregatesc sa sarbatoreasca sapte ani de la nunta. Cum au fost suprinsi cei doi - FOTO

„Mi s-a parut mai greu decat de obicei. Cred ca motivul pentru care am decis sa impartasesc asta este pentru ca stiu ca, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt asa. Si stiu ca mereu ma face sa ma simt mai bine cand vorbesc cu alti oameni, despre sentimentele mele. Voiam sa va spun ca nu sunteti singuri. Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, va trimit multa iubire”, a spus Hailey Bieber.

Articole din aceeasi categorie