05.09.2022
Dimineata ei nu incepe cu o cafea! Ella Chistol a trait o experienta de neuitat si a zburat cu un balon cu aer cald: „Mi-a placut experienta” - VIDEO

In aceasta dimineata, Ella Chistol s-a trezit la ora 5 pentru a merge intr-un loc special. Bloggerita a avut parte de o dimineata de neuitat, caci a zburat cu un balon cu aer cald.

Pe pagina sa de Instagram, Ella Chistol a publicat mai multe filmulete in InstaStories, prin care si-a impartasit emotiile din aceasta dimineata. Bloggerita s-a trezit la ora 5, pentru a merge la locul destinatiei. 

Cat de frumos! Afla care a fost cel mai emotionant moment pentru Anastasia Fotachi, la nunta sa - VIDEO

Se pare ca frica a pus stapanire pe Ella in timp ce erau sus, caci femeia a mentionat ca doar atunci cand se apropiau de pamant a avut curajul sa filmeze.  

„Cand ne apropiem de pamant, a aparut si curajul sa filmez”, a mentionat bloggerita. 

Diminetile au devenit mai friguroase, asa ca Ella Chistol a optat pentru un look calduros, total black. De asemenea, bloggerita a adaugat tinutei sale un chipiu negru si o geanta, de asemenea neagra. „Dimineata mi-a fost cam frig. Acum e cald”, a spus Ella si a adaugat: „Mi-a placut experienta”. 

La multi ani, PRO TV Chisinau! La aniversarea celor 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune, mai multe vedete din Moldova au venit cu mesaje de felicitare pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Ella Chistol este o bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului femeia a adunat o comunitate de 180 de mii de urmaritori, iar zilnic distribuie momente din viata sa de mama, femeie si bloggerita.

Asta sigur nu ai stiut! Afla cand a inteles Tany Vander ca nu mai vrea o cariera in domeniul muzical: „In timp ce eram pe scena, obosita...”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie