04.09.2022
La multi ani, PRO TV Chisinau! La aniversarea celor 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune, mai multe vedete din Moldova au venit cu mesaje de felicitare pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

PRO TV Chisinau a implinit 23 de ani de activitate. 23 de ani de cand ne aduna in fata micilor ecrane pentru a viziona cele mai actuale stiri. Cu aceasta ocazie, mai multe vedete de la noi au venit cu mesaje de felicitare.

Katy Rain

Interpreta a venit cu un mesaj original pe care l-a publicat pe pagina sa de Instagram. „Buna seara doamnelor si domnilor, aici stirile PRO TV. Astazi PRO TV implineste 23 de ani. Multi inainte si la multi ani.”, a spus Kay.

Ionel Istrati

„PRO TV, la multi ani. Am amintiri frumoase legate de voi. Va iubesc, chiar daca vin rar pe la voi.”, a mentionat Ionel intr-un clip video.

Irina Rimes a dezvaluit ca a scris piese dedicate fostilor sai iubiti: „ Ceea ce nu pot sa spun in fata, cant”

Felicia Dunaf

Interpreta a publicat pe retelele de socializare o imagine care a a fost facuta acum trei ani, la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea postului de televiziune, PRO TV. „La multi ani”, a scris Felicia in descrierea fotografiei.

Cat de frumos! Afla care a fost cel mai emotionant moment pentru Anastasia Fotachi, la nunta sa - VIDEO

Diana Ballerini

„La multi ani PRO TV Chisinau. Recunoscatoare voua pentru toti oamenii din calea mea. Va iubesc.”, a spus Diana.

Anisoara Postolachi

„La multi ani cu multe impliniri si emisiuni frumoase alaturi de oameni talentati. Ma leaga multe clipe minunate de voi PRO TV.”, a mentionat interpreta intr-un video publicat pe pagina sa de Instagram.

La multi ani, PRO TV Chisinau! 

Articole din aceeasi categorie