04.09.2022
Asta sigur nu ai stiut! Afla cand a inteles Tany Vander ca nu mai vrea o cariera in domeniul muzical: „In timp ce eram pe scena, obosita...”

A devenit cunoscuta inca in 2013 dupa ce a colaborat cu Dan Balan pentru piesa „Lendo Calendo”. Chiar daca avea succes in cariera sa muzicala, Tany a decis la un moment dat sa renunta la aceasta activitate.

Recent, pe pagina sa de Instagram, femeia de afaceri a povestit despre momentul in care a constientizat ca nu mai vrea sa cante pe scena.

„Sa va povestesc acel moment cand am simtit ca nu mai vreau sa cant pe scena. Eram la un concert, la Rublyovka si cantam pentru un cerc de oameni restrans si foarte bogati. In timp ce eram pe scena, obosita fiindca era perioada sarbatorilor de iarna si concertele erau unul dupa altul, nopti nedormite caci dupa ce cantam zburam in alt oras, ma uitam eu asa la femeile care erau acolo, cat de scump erau imbracate, ce incaltaminte si genti aveau, toate in diamante, femei de clasa superioara...”, a mentionat Tany.

Cat de frumos! Afla care a fost cel mai emotionant moment pentru Anastasia Fotachi, la nunta sa - VIDEO

Dupa care aceasta a adaugat: „Si m-am uitat la mine dintr-o parte: imbracata intr-o rochie si incaltaminte ieftina, cu un machiaj strident si ieftin, cu parul aranjat in hotel. Si iata atunci, in momentul acela am inteles ca eu tot imi doresc ca de sarbatori sa vina cineva sa cante pentru mine iar eu sa stau frumoasa, aranjata si sa savurez concertul, sa am si eu bani pentru rochii si incaltaminte scumpe, sa miroase a parfum frumos si deosebit, sa fiu si eu acea femeie la care ma uitam cu atata admiratie. Si visul meu s-a realizat. ”

Ea a recunoscut ca ceea ce si-a dorit, dupa cativa ani s-a indeplinit. „Tot ce mi-am dorit in acea secunda totul s-a indeplinit fiindca am stiut sa inchei o etapa care a avut termenul sau si i-am dat sansa alteia. De aceea sa nu va fie frica sa deviati de la un drum bine cunoscut daca el nu mai coincide cu ceea ce va doriti.”, a spus Tany.

Irina Rimes a dezvaluit ca a scris piese dedicate fostilor sai iubiti: „ Ceea ce nu pot sa spun in fata, cant”

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Gestul pe care Keanu Reeves l-a facut pentru sora lui atunci cand a aflat ca e bolnava

Articole din aceeasi categorie