19.07.2022
Dimineata e pe podium, iar seara munceste in constructii! Povestea de viata nestiuta a modelului Gucci Nadejda Lertulo - FOTO

Nadejda Lertulo, constructor, actrita si model al agentiei Lumpen, a vorbit in exclusivitate despre povestea sa impresionanta de viata, corpul, dar si increderea in sine. 

Din limba esperanto, cuvantul lertulose traduce ca o persoana care poate face totul, iar desi nu are superputeri sau alte abilitati speciale, cu siguranta modelul Nadejda Lertulo poate fi inclusa in lista persoanelor demne de a purta acest pseudonim. 

Sper Lertul

„Odata faceam reparatie intr-un apartament, eram toata in praf si nevoi, dar un prieten din echipa mi-a spus la un moment dat: „Spatele tau este foarte frumos si puternic.”  Sincera sa fiu, am auzit aceasta fraza iar si iar, toti credeau ca sunt o atleta profesionista, dar realitatea era alta, eram un simplu constructor..”, a marturisit ea. 

Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Totusi evolutia sa a fost una spectaculoasa, iar de la constructii, in scurt timp modelul a ajuns pe podium alaturi de cel mai vestit designer. „Nu-mi place sportul si nu il practic, dar  imi place sa creez ceva cu propriile mele maini si sa fac o munca fizica grea. Stii, un perforator poate fi o masina de exercitiu excelenta: vibratia intra in muschi si creeaza o usurare frumoasa.

Totusi imaginea si aspectul meu mai „lucrat” m-a facut la un moment dat sa lucrez cu Gucci pentru un proiect la Harper's Bazaar. Am fost la spectacolul Vetements. Colaboram constant cu marca rusa de produse cosmetice Don’t Touch My Skin si ma filmam in rolul principal intr-un lungmetraj.” 

Sper Lertul
Sper Lertul

Elon Musk - criticat din cauza kilogramelor sale in plus: „Nu ar trebui sa se dezbrace niciodata” - FOTO/VIDEO

LERTULO . LUMPEN
Dunya sohrətli model tikintidən modelliyə gedən yoldan danisdi - FOTO
Articole din aceeasi categorie