18.07.2022
Copilul ei este intotdeauna pe bancheta din spate a masinii, iar femeia o poarta cu ea oriunde nu ar merge! Povestea Marianei Dascal care isi creste fetita de una singura, dupa ce tatal copilului a parasit-o afland ca este insarcinata: „El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata” - VIDEO

Mariana Dascal este o tanara in varsta de 26 de ani care a reusit datorita perseverentei si puterei sa-si creeze o afacere de succes si sa o creasca de una singura pe fiica sa de 11 luni pe nume Daria. Afla povestea ei, intr-un interviu marca perfecte.md

Mariana recunoaste ca fiica sa este foarte activa si mereu se afla alaturi de ea, indiferent de circumstante. „Fetita mea se numeste Daria. Este un copil foarte activ, este copilul chipes si este mintal foarte dezvoltata. Este zi de zi numai cu mine. Foarte mult circulam. Tare iubeste sa mearga cu masina de dimineata pana seara, sa fie cu mine la serviciu si la toate procedurile de care am eu nevoie.”

De asemenea, tanara mamica a mentionat ca nu mai este impreuna cu tatal Dariei. Totodata, aceasta a povestit cum a facut cunostinta cu acesta.„Nu sunt impreuna cu tatal copilului. Am facut cunostinta cu el la serviciu, lucram in calitate de vanzator. S-a apropiat, l-am deservit cu o cafea si mi-a adresat intrebarea daca muncesc acolo. I-am spus ca sunt vanzatoare si el mi-a raspuns ca sunt prea frumoasa pentru a fi vanzatoare, probabil ca sunt sefa.”, a spus Mariana Dascal.

Situatie neplacuta la un concert la care a evoluat Iuliana Beregoi! Vezi ce a facut un fan cand a vazat-o pe interpreta - VIDEO

Potrivit celor spuse de Mariana, chiar daca sustinea la inceput ca isi doreste un copil, in cele din urma, tatal Dariei a decis sa puna punct relatiei cu ea, chiar inainte de a-si vedea copilul. „Foarte tare si-a dorit copilul, asta a fost initiativa lui si pana la urma eu am ramas insarcinata. Din primele saptamani el a decis sa plece. Nu este implicat in viata ei. El nu a vazut-o si nici nu stie cum arata. Cu tot respectul fata de el si pentru asa cadou care mi-a oferit, nu m-as intoarce niciodata la el.”

Mariana isi creste fetita de una singura, insa nu exclude faptul ca la un moment dat va apela si la serviciile unei bone. „Cu Daria nu ma ajuta nimeni chiar din prima zi de externare. Sunt singura cu ea acasa si nu am avut necesitatea de a cere ajutor. Nu apelez la serviciile unei bone deoarece ea nu poate oferi iubirea de mama. Nu exclud faptul ca o sa apelez si o sa am bona, insa putin mai tarziu cand Daria o sa fie mai mare.”, a mentionat tanara.

Printesa Charlene si Printul Albert, mandri de copiii lor! Cei mici au absolvit tabara de navigatie - FOTO

Pe langa faptul ca este o mamica grijulie, Mariana mai este si o afacerista de succes. Aceasta detine un butic unde se prepara cafea. „Mereu mi-am dorit sa am o afacere in domeniul alimentatiei publice si neuitandu-ma la asta ca am doar 9 clase, fara frica am facut-o. Fara piedici am ajuns la un nivel foarte inalt, astfel, in ziua de azi pot sa-mi permit totul. Afacerea am deschis-o de la un pariu. Am pariat ca imi vor deschide afacerea repede si am s-o faca sa aduca un venit stabil. A doua zi am dechis-o fara mobila, dar pana in seara totul era plin inauntru. Timp de doua luni am mai ascultat opiniile oamenilor si a inceput adaugarea de asortiment. Am lucrat acolo pana la a 7-a luna de sarcina si de atunci am mai avut fete la lucru, dar in ziua de azi e cam greu cu lucratorii si lucreaza fratele meu.”

Nu a avut momente in care simtea ca situatiile dificile o depasesc si totul datorita entuziasmului sau. „Entuziasmul nu-mi permite sa dau mainile in jos.”

Intrebata ce calitati ar trebui sa detina viitorul sau partener, Mariana Dascal a raspuns: „Nu trebuie sa fie lenes. Trebuie sa fie cu inima mare, sa o iubesca foarte tare pe Daria si sa aiba respect fata de toate femeile.”

Vezi cum arata interiorul noii locuinte a interpretei Jennifer Lopez si a lui Ben Affleck - FOTO

„Nu conteaza ce se intampla in viata, ce situatii avem, cat de greu nu ar fi, copilul nu trebuie sa simta niciodata ca nu este iubit. Pe plan personal in primul rand este Daria, ea sa creasca si sa nu aiba obstacole in viata. Femeilor care sunt singure cu copii vreau sa le spun ca nu trebuie sa lase mainile in jos. Nu este atat de greu cum ne inchipuim noi. Totul vine de la sine, asa cum tu iti vezi viata, cum tu iti pui planul de maine, asa si o sa fie.”, a spus in cele din urma Mariana.

Autor: Elisaveta Balitchi

Articole din aceeasi categorie