10.06.2024
Dieta pe care o respectă Georgina Rodriguez zi de zi. Ce consumă logodnica lui Cristiano Ronaldo, pentru a se menține în formă - FOTO

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, se menține într-o formă excelentă la 29 de ani, urmând o dietă echilibrată. Vezi mai jos ce alimente consumă frumoasa brunetă.

Georgina Rodriguez, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit secretele dietei sale pentru a se menține într-o formă excelentă la vârsta de 30 de ani. Într-un interviu acordat revistei Women’s Health, Georgina a împărtășit detalii despre regimul său alimentar zilnic.

Regimul Georginei Rodriguez

Pe lângă faptul că este o mamă devotată, Georgina are grijă și de felul în care arată. Cum imaginea este destul de importantă pentru ea, partenera de viață a lui Ronaldo are un anumit regim de la care nu se abate niciodată. În plus, ea face și mult sport, pentru a-și menține corpul tonifiat și pentru a arde mai ușor caloriile.

Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor - FOTO

În ciuda faptului că a născut de două ori, Georgina este într-o formă fizică perfectă. Bruneta are forme de invidiat, iar pe rețelele de socializare face furori.

Kate Middleton, de-o sinceritate dezarmantă într-o scrisoare făcută public: „Îmi pare foarte rău...”

 „Dimineața, am o omletă franţuzească cu suc de portocale și cafea cu lapte. La mijlocul dimineții, după antrenament, mănânc o banană. La prânz, aleg un piure, carne la grătar și legume. Pentru gustare, uneori optez pentru scoici cu lămâie, iar la cină, mănânc similar cu prânzul”, a declarat Georgina, pentru Women's Health Magazine.

Articole din aceeasi categorie