09.06.2024
Rihanna, însărcinată pentru a treia oară? Gestul făcut de artistă care le-a dat de gândit fanilor - FOTO

Rihanna a stârnit speculații despre o posibilă a treia sarcină după ce a fost văzută în New York purtând un tricou cu mesajul „Mă retrag” și ascunzându-și abdomenul în spatele unei genți. Gestul artistei a alimentat și mai mult zvonurile despre un al treilea copil, mai ales după ce a declarat că iubește să fie mamă. 

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a fost surprinsă ieșind din propria locuință, alături de partenerul ei, A$AP Rocky, afișând un stil vestimentar excentric. Rihanna purta un tricou violet cu sloganul „Mă retrag”, combinat cu o fustă maxi lungă bleumarin. Ea și-a completat ținuta cu o geantă verde neon, pantofi sport roșii și o pereche de ochelari de soare supradimensionați albaștri. 

Divorțati, dar totuși împreună? Eugenia Cavcaliuc a publicat o fotografie în care își sărută fostul soț - FOTO

A$AP Rocky, pe de altă parte, era îmbrăcat într-o ținută casual-elegantă, purtând blugi deschiși la culoare și un tricou crem cu dungi maro. Cei doi au atras atenția nu doar prin stilul lor, ci și prin gesturile subtile ale Rihannei, care și-a ascuns în mod intenționat abdomenul, alimentând astfel speculațiile despre o posibilă sarcină.

Zvonurile au început să circule după ce cuplul a fost văzut la o întâlnire de Ziua Mamei, când Rihanna a purtat o ținută foarte lejeră, stârnind speculații că ar fi din nou însărcinată. Cuplul are deja doi copii împreună, pe Riot Rose Mayers, în vârstă de 10 luni, și RZA Athelston Mayers, în vârstă de un an.

Surorile gemene care vor același job și acceptă un singur salariu: „Trebuie să fim împreună tot timpul” - FOTO

Deocamdată, Rihanna nu a făcut nicio declarație oficială privind o posibilă nouă sarcină, lăsând fanii să speculeze în continuare.

Rihanna este o mamă dedicată

În timpul interviului oferit pentru British Vogue, Rihanna a povestit despre momentul când s-a întors de la spital, după ce a născut. „Ne-a întors acasă, aveam doar niște curcan rece în frigider. Nu aveam pe nimeni. Eram doar noi doi ca părinți și copilul nostru”, a povestit Riri.

„Nu mi-a venit să cred. Am intrat în spital ca un cuplu și am plecat ca o familiei. E o nebunie. Primele zile sunt nebune. Nu dormi deloc, nici măcar dacă ai vrea. Ești un zombi în cea mai mare parte a timpului. Trăiești mecanic și devii paranoic. Te gândești: „Cum am avut încredere să venim acasă cu un copil, singuri? Asta e noua noastră viață? Doar noi? Fără doctori, fără asistente?”, a adăugat artista.

Rihanna a mai declarat că primele luni alături de copilul ei au fost „legendare”. „Nu-ți mai amintești viața ta dinainte. Există fotografii care să-ți amintească, dar sentimentele, dorințele, lucrurile de care te bucurai înainte, pur și simplu s-au transformat și nu te mai identifici cu ele.”, a mai spus Rihanna.

Cântăreața susține că nu a avut nevoie de o bonă atunci când a venit cu copilul acasă și a vrut să se ocupe personal de creșterea lui, primind ajutor de la partenerul său de viață A$AP Rocky. 

Articole din aceeasi categorie