10.06.2024
Kate Middleton, de-o sinceritate dezarmantă într-o scrisoare făcută public: „Îmi pare foarte rău...”

Pe 8 iunie, au avut loc Repetițiile pentru Trooping the Colour, la care Prințesa de Wales, care este Colonel al Gărzilor Irlandeze, trebuia să participe pentru a saluta, în mod oficial, trupele. Starea sănătății lui Kate Middleton nu i-a permis acesteia să-și reia atribuțiile oficiale, motiv pentru care a lipsit de la repetițiile marelui eveniment. Și și-a cerut scuze pentru acest lucru...

Viitoarea regină britanică a scris o scrisoare Gărzilor Irlandeze, care-și va prezinta culorile în fața Regelui Charles, pe 15 iunie, în care și-a exprimat, cu maximă sinceritate, sentimentele care o încearcă.

Recuperare în termenii ei

Fanii regali au ținut să menționeze, pe toată perioada cât Kate se află într-o pauză profesională pe motiv de boală, că fiecare pacient cu cancer are de traversat propria sa experiență și că, din acest motiv, nu trebuie presată Middleton să-și grăbească revenirea în prim plan.

Prințesa își va relua activitatea oficială atunci când va fi pregătită să facă acest lucru, nu mai devreme. Chiar ea ne-a dat de înțeles acest lucru, când ni s-a adresat în clipul ei devenit viral, în care a explicat diagnosticul primit și a cerut publicului și presei să-i acorde intimitatea atât de necesară în aceste momente dificile pentru ea.

În concluzie, Prințesa de Wales a pierdut repetițiile Trooping the Colour, care au avut loc ieri și care trebuiau supravegheate de ea, în calitate de Colonel-Șef al Gărzilor Irlandeze. Repetițiile au loc înainte de celebrarea oficială a zilei de naștere a Regelui Charles, care va avea loc pe 15 iunie și care prevede care familia regală să apară la balconul Palatului Buckinham, pentru a saluta mulțimile și-a urmări spectacolul oferit de cei 1400 de soldați și 400 de muzicieni.

Scrisoarea prințesei

Ce mesaj a ținut să transmită prințesa pe 8 iunie, înainte de-a începe Repetițiile pentru Trooping the Colour? „Am vrut să vă scriu și să vă transmit cât de mândră sunt de întregul Regiment înainte de Repetiții și Trooping the Colour”, și-a început Kate Middleton scrisoarea adresată șefului Gărzilor Irlandeze.

„Toți participanții de anul acesta au repetat luni de zile, dedicându-și multe ore rutinei militare pe care o au de executat și aranjării uniformei lor pentru a fi ireproșabilă”, a continuat Prințesa de Wales în scrisoare adresată Gărzilor Irlandeze.

Horoscop 10 iunie 2024. Zodia care trece printr-o perioadă grea

„Este o mare onoare să fiu Colonelul vostru și îmi pare foarte rău că nu pot să vă salut anul acesta la Repetiții. Vă rog să transmiteți regretul meu întregului Regiment și sper să vă pot reprezenta din nou cât de curând”, și-a încheiat scrisoarea Colonelul Catherine.

După mesajul prințesei, transmis din suflet, Gărzile Irlandeze au răspuns imediat pe Twitter la scrisoarea Prințesei de Wales: „Gărzile Irlandeze sunt profund mișcate de scrisoarea primită din partea Colonelului nostru, Majestatea Sa Prințesa de Wales. Continuăm să-i urăm numai bine Majestății Sale în timpul recuperării sale și-i transmitem toate cele bune”.

Apariție-surpriză?

Georgina Rodriguez a postat imagini din vacanța alături de Cristiano Ronaldo, iar milioane de internauți au rămas „muți” - FOTO

Dacă prințesa a lipsit la repetițiile din 8 iunie, ne mai rămâne totuși speranța că o vom putea vedea, făcându-ne cu mâna de la balconul Palatului Buckingham, pe 15 iunie, când socrul ei, Regele Charles al III-lea, își va serba ziua de naștere în mod oficial. Circulă deja zvonuri în acest sens – că viitoarea regină își va face apariția fără să anunțe nimic în prealabil – și de-abia așteptăm să vedem dacă se adeveresc.

Articole din aceeasi categorie