26.03.2024
Dianna Rotaru - prima vacanta in 3! Cu ce dificultati se confrunta: „Este destul de problematic, trebuie sa ne oprim tot timpul” - VIDEO

Nu este un secret faptul ca Dianna Rotaru este pasionata de calatorii. Desi a nascut de curand, interpreta s-a aventurat deja intr-o noua vacanta, de aceasta data alaturi de iubitul, Rares si fiica lor, Laura-Emilia.

Prima vacanta in 3, Dianna a decis sa o petreaca in Romania, de unde este originar Rares.

Rotaru si-a propus sa viziteze mai multe orase de peste Prut, printre care si Clujul. „Ciao bella, de la mall, de la Cluj. Facem un popas. O sa megem intr-o lacatie unde se gateste foarte si foarte bun, in special fructele de mare. Dupa aia o sa mai facem o promenada”, a mentionat interpreta, intr-un video pe contul de Instagram.

Johy Davis isi vinde masina! Cum arata bolidul, dar si ce suma cere interpretul: „Este in stare ideala, ca noua” - FOTO

Si pentru ca Laura-Emilia este inca mica, parintii ei au avut parte si de cateva dificultati in vacanta.

„Ce dificultati intampinati cand calatoriti cu baby?”, a intrebat un abonat de-al Diannei.

„Este prima noastra calatorie cu bebelina si este o experienta noua pentru amandoi, ea fiind atat de mica si noi asa de mari, o invatam inca. La capitolul asta cu scutece este destul de problematic, trebuie sa ne oprim tot timpul, sa o schimbam in pauza, ne luam si noi o pauza. Alta e ca se plictiseste foarte repede. Eu de regula stau in fata, nu pot sa stau spate, mai ales cand mergem prin munti, prin curbe, ametesc si imi vine sa vomit. Dar ma mut la ea, o distrez cu jucaria, are si un dinozaur preferat, asa ca ne descurcam. Incercam sa facem fata”, a raspuns aceasta.

Cum arata o fosta Miss Universe la 12 ani dupa ce a castigat titlul - FOTO

Dianna Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV. Ea a devenit mama de fetita in decembrie 2023.

Articole din aceeasi categorie