26.03.2024
Cum arata o fosta Miss Universe la 12 ani dupa ce a castigat titlul - FOTO

In 2012 era incoronata „cea mai frumoasa femeie din lume”, in cadrul concursului Miss Universe. Spre deosebire de alte castigatoare care au disparut din peisaj, Olivia Culpo a ramas in prin-planul showbizului international – este un model de succes, o fashionista si o influencerita apreciata.

In varsta de 31 de ani, Olivia Culpo este invitata de onoare la show-rile de moda din cadrul Fashion Week-urilor mondiale, iar marile branduri si-o doresc cu ardoare in campaniile lor.

Cea mai recenta colectie de costume de baie a vedetei face deja senzatie pe internet. Nici nu se putea altfel in conditiile in care insasi Olivia promoveaza costumele. Modelul si-a etalat silueta perfecta la plaja, spre incantarea fanilor ei.

Motivul pentru care printesa de Wales apare mereu cu degetele bandajate. Ce probleme de sanatate ar mai avea Kate - FOTO

Olivia Culpo a colaborat cu brandul Montce pentru o colectie-capsula, care de abia a fost lansata. Cu siguranta, costumele se vor epuiza rapid!

Cel mai penibil moment din viata Doinei Danielean: „Am uitat microfonul pornit la radio si...” - VIDEO

„Doamna! Tot ce avem nevoie este sa ne dai dieta ta si programul de fitness. Doar asa pot sa incap in costumele tale de baie. Ajuta-ne!”, a comentat o fana pe Instagram.

Colectia contine 62 de piese, care costa intre 80 si 240 de dolari. Pe langa costume de baie, in colectie se mai regasesc rochite, fuste si corsete.

Articole din aceeasi categorie