19.02.2022
Cum l-a cunoscut Valeria Lungu pe iubitul ei. Influencera a vorbit pentru prima data despre asta: „Suntem compatibili energetic si nu, nu este roman” - FOTO

Valerie Lungu nu l-a aratat deloc, pana acum, pe iubitul ei.

Valerie Lungu este una dintre influencerele care s-a facut remarcata intr-un timp foarte scurt. Participarea ei la „Bravo, ai stil” a fost o adevarata rampa de lansare, din toate punctele de vedere. Acum, Valerie se bucura din plin de succesul pe care il are si le este foarte recunoscatoare fanilor.

Speak si Stefania, nevoiti sa traiasca cu 50 lei: „Plangeam in zilele alea pentru ca…”

Valerie Lungu a fost mereu o persoana misterioasa careia nu i-a placut sa isi expuna viata privata pe retelele sociale. Vedeta a decis sa le prezinte fanilor doar lucruri de interesez general, dar acestia a vrut sa stie din ce in ce mai mult despre ea. Unul dintre subiectele cu care este abordata in fiecare zi este cel legat de partenerul ei.

Valerie Lungu si-a cunoscut iubitul in vacanta
Valerie Lungu nu l-a aratat deloc, pana acum, pe barbatul din viata si, cel mai probabil, nici nu o va face prea curand. Multi dintre cei care o urmaresc au acuzat-o ca ii este rusine cu iubitul ei sau ca acesta este mult mai in varsta decat ea. Valerie le-a demonstrat ca fanii gresesc si a postat cateva imagini cu silueta barbatului.

Momentan, Valerie Lungu prefera sa pastreze identitatea acestuia ascunsa, mai ales dupa relatiile esuate pe care le-a avut in trecut. Desi lumea nu stie cum arata cel care o face fericita, influencera a decis sa povestesca cum s-au intalnit cei doi, iar totul pare un scenariu de film.

„Nu stiu daca va amintiti, dar, in fiecare an fac gasca cu fetele si ele vin in Mykonos. Dupa doua zile de content si relaxare, am decis sa mergem si noi la o petrecere. Eu eram deja de 4 luni despartita si iesirea cu fetele mi-a prins super bine! Iar baietii nu prea ma interesau in perioada aia. Sau, mai bine zis, nu imi doream o relatie.

Practic, el era prietenul unui prieten de-al nostru. Fac o mica paranteza. Eu nu stiu sa vorbesc engleza foarte bine, asa ca nu ma bag in discutii si nici nu initiez una. Crezand ca am scapat si ca nu trebuie sa ma fac de cacao cu engleza mea, in acel moment, acel baiat inalt, frumos, a inceput sa vorbeasca cu mine. M-a intrebat daca vreau sa fac o plimbare cu el. Va imaginati cum eram eu? Din „yes”, „no” si „of course” nu am iesit.”, a inceput Valerie Lungu povestea ei.

Influencera a fost cuplata de catre fani cu Dan Niculescu
La inceput, multa lume credea ca Valerie Lungu este iubita lui Dan Niculescu, fotograful care o ajuta la creare contentului pentru social media. Se pare ca cei doi sunt doar amici, iar cel care i-a furat inima vedetei nu este roman. Chiar daca s-au cunoscut cand se asteptau cel mai putin, intre cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Relax, degustare de vinuri, poze si multe instastory-uri! Bloggeritele instagramului moldovenesc au avut parte de momente unice la bordul unui avion, iar evenimentul a intrat in atentia presei internationale - FOTO/VIDEO

Valerie nu se astepta ca lucrurile sa functioneze intre ea si el, mai ales ca s-au cunoscut in Mykonos, o locatie vestita pentru aventurile pasagere. Timpul a trecut de la acea prima intalnire si se pare ca Valerie Lungu este cucerita din ce in ce mai mult de barbatul de langa ea.

„Eu, clar, nu eram gata pentru nimic. Mereu ii spuneam ca „What happened in Mykonos, stay in Mykonos. Am iesit in fiecare zi de cand ne-am cunoscut. Am iesit la date si in ultima zi am incercat sa vorbim mai mult cu „engleza mea”. Mi-a spus ca isi doreste sa ma vada si, poate, sa ne cunoastem mai bine. 

P.S. L-am apreciat din prima secunda ca incerca si depunea super mult efort sa ma inteleaga, tinand cont ca limba lui materna este engleza. L-am intrebat mereu ce ii placea la mine pentru ca eu chiar nu stiam sa leg doua cuvinte. Mi-a spus ca din prima secunda si-a dat seama ca suntem compatibili energetic.”, a povestit Valerie Lungu pe contul ei de Instagram. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie