21.02.2022
Brad Pitt si Barack Obama sunt verisori. Vedete care au legaturi de rudenie despre care putini stiu - FOTO

Desi poate parea ciudat, la Hollywood toata lumea se cunoaste cu toata lumea, si nu pentru ca se vad la evenimente. Sunt vedete care au legaturi de rudenie despre care putini stiu. Surprinzator sau nu, Brad Pitt si Barack Obama sunt verisori.

Afla din lista de mai jos detalii despre cinci celebritati care sunt inrudite cu alte mega-celebritati. Lista completa a fost realizata de pinkvilla.com, iar fanii sunt mai mult decat curiosi sa afle detalii interesante despre idolii lor.

Vedete care au legaturi de rudenie despre care putini stiu

Vietile personale ale celebritatilor au fost mereu un subiect interesant atat pentru presa, dar si pentru fani. Cand apare un subiect ca acesta, el tine primele pagini ale site-urile cu subiecte mondene.

Hai sa aflam impreuna detalii despre relatiile de rudenie dintre vedetele de la Hollywood.

Indiferent de gradul de rudeni, o legatura exista intre vedetele de mai jos. Desi nu vorbesc public despre asta, sunt in relatii bune si se intalnesc in medii in care se simt confortabil unii cu ceilalti, departe de ochii vigilenti ai fotografilor.

Brad Pitt, Rihanna si Miley Cyrus nu sunt cine crezi tu ca sunt. Fac parte din lista celebritatilor care au fost destinate sa devina nume mari in momentul in care parintii le-au scos certificatul de nastere. Iata o lista cu vedete care nu isi folosesc numele reale.

Barack Obama si Brad Pitt

Presedintele Obama este var cu Brad Pit. Actorul este in mare masura legat de fostul presedinte al SUA. Potrivit Chicago Tribune, cei doi sunt rude si cu fostul jucator canadian de hochei pe gheata Jean Cusson. Ei sunt primii de pe lista de vedete care au legaturi de rudenie.

Emily Blunt si Stanley Tucci

Emily Blunt si Stanley Tucci sunt cumnati. Actorii din productia Devil Wears Prada, Stanley si Emily, au devenit rude dupa ce Stanley s-a casatorit cu sora lui Emily, Felicity, in 2012. Cei doi, impreuna cu Felicity si sotul lui Emily, John Krasinki, se intalnesc destul de des, scrie site-ul mentionat mai sus.

Cine e moldoveanca Martina Meola, fetita in fata careia Mihai Bobonete s-a inclinat! Juratii, uluiti de talentul ei: „Efectiv nu se mai misca nimeni in scaune!” - VIDEO

Tom Hanks si Abraham Lincoln

Tom Hanks este inrudit cu Abraham Lincoln: Vorbind despre legaturile prezidentiale, numele mamei lui Abraham Lincoln era Nancy Hanks si, potrivit Buzzfeed, actorul si cel de-al 16-lea presedinte american erau cu siguranta rude.

Cameron Diaz si Nicole Richie

Cameron Diaz si Nicole Richie sunt cumnate. S-au casatorit cu fratii Benji si Joel Madden, membri ai trupei Good Charlotte. Actrita si starurile tv sunt adesea vazute petrecand impreuna si sunt in relatii grozave. Si ele se afla pe lista cu vedete care au legaturi de rudenie.

Julia si Emma Roberts

Julia Roberts este matusa Emmei Roberts. Intr-un interviu pentru Tatler in martie 2021, Emma a spus ca, in ciuda carierei de mare succes a matusii sale, nu s-a simtit niciodata presata sa vorbeasca despre asta. Emma este fiica fratelui Juliei, a actorului Eric Roberts si a lui Kelly Cunningham.

Avril Lavigne, Justin Bieber si Ryan Gosling

Toti trei sunt in lumina reflectoarelor de la varste fragede si au cunoscut succesul atunci cand se asteptau mai putin. Cu toate acestea, desi nu vorbesc despre asta, Avril Lavigne, Justin Bieber si Ryan Gosling sunt verisori.

Cum l-a cunoscut Valeria Lungu pe iubitul ei. Influencera a vorbit pentru prima data despre asta: „Suntem compatibili energetic si nu, nu este roman” - FOTO

Meryl Streep si Broke Shields

Cele doua celebre actrite sunt verisoare de gradul doi. Ambele au facut istorie in industria cinematografiei. Meryl Streep este una dintre cele mai apreciate actrite, iar meritele i-au fost mereu recunoscute la Premiile Oscar. Broke Shields a cucerit oamenii din intreaga lume cu rolul ei din Laguna Albastra, iar acum toti se intreaba ce face de nu imbatraneste deloc si arata mai bine ca niciodata.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie